Hotel i Firenze

Villa Broncigliano Luxury B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Broncigliano Luxury B&B er stedet for dig, som ønsker at slappe af og nyde din ferie i rolige omgivelser, men alligevel tæt på alle bekvemmeligheder. Her vil du blive taget godt hånd om af ejerne Perla og Carlo, som selv bor i villaen.

Slap af i haven

Lige uden for villaen er der en dejlig terrasse og i forbindelse med denne også en velholdt lille have. Her er der solstole og parasoller, så du kan slappe af i træernes skygge. Ned af et par trapper er der yderligere en afdeling af haven, hvor du finder en lille bar, som kan forsyne dig med enkle drikkevarer. Hvis du ser bort fra værelserne og den lille morgenmadssal, som ligger på 1 sal, er dette en privat villa, men ejernes gæstfrihed gør, at du er mere end velkommen til at plukke bl.a. sharonfrugter i den dejlige have.

Læs mere om Villa Broncigliano Luxury B&B

Du kan høre historiens vingesus

Villaen har en lang historie, og tilhørte oprindeligt en familie fra Firenze, som opførte den som sommerresidens i 1500-tallet. Villaen er blevet renoveret med kærlighed og omsorg, så den har bevaret sin oprindelige atmosfære. Dette er lykkedes til perfektion, og her tænker vi ikke bare på villaen selv, men også på det smukke interiør. Stilen er varm og hyggelig, og med blot 4 værelser, er det svært ikke at føle sig hjemme.

Selv om børn er velkomne, synes vi, at denne villa passer bedre til voksne og par.

Du kan lade bilen stå

Villaen ligger blot 6 km sydvest for Firenze og da der er en busholdeplads i umiddelbar nærhed, kan du lade bilen stå, når du vil besøge den kendte kulturby, og det anbefaler vi. Så slipper du nemlig både for den hektiske trafik i centrum, og for at lede efter parkeringsplads, som samtidig er en bekostelig affære.

Byen Scandicci ligger et par kilometer fra stedet, og til fods vil det nok tage omkring en halv time, afhængig af dit tempo. Her finder du bar'er, restauranter og butikker. Der er ikke det store udvalg, men dog det mest nødvendige. Fra Scandicci kan du tage videre til Firenze både med bus eller sporvogn.

Villaen har værelser med forskellige navne. Indretningsstilen er den samme, hvilket vil sige både klassisk og romantisk. Der er tænkt meget på kvalitet, og her finder du også ergonomiske madrasser, antiallergiske special-puder og sengetøj i bomuldssatin.

Alle værelser har aircondition, LCD-TV, wi-fi, minibar, espresso-maskine, el-keddel, værdiboks, hårtørrer, tøfler og badekåbe.

Læs om v√¶relserne på Villa Broncigliano Luxury B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map