Hotel i Firenze

Villa Broncigliano Luxury B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Broncigliano Luxury B&B er stedet for dig, som ønsker at slappe af og nyde din ferie i rolige omgivelser, men alligevel tæt på alle bekvemmeligheder. Her vil du blive taget godt hånd om af ejerne Perla og Carlo, som selv bor i villaen.

Slap af i haven

Lige uden for villaen er der en dejlig terrasse og i forbindelse med denne også en velholdt lille have. Her er der solstole og parasoller, så du kan slappe af i træernes skygge. Ned af et par trapper er der yderligere en afdeling af haven, hvor du finder en lille bar, som kan forsyne dig med enkle drikkevarer. Hvis du ser bort fra værelserne og den lille morgenmadssal, som ligger på 1 sal, er dette en privat villa, men ejernes gæstfrihed gør, at du er mere end velkommen til at plukke bl.a. sharonfrugter i den dejlige have.

Læs mere om Villa Broncigliano Luxury B&B

Du kan høre historiens vingesus

Villaen har en lang historie, og tilhørte oprindeligt en familie fra Firenze, som opførte den som sommerresidens i 1500-tallet. Villaen er blevet renoveret med kærlighed og omsorg, så den har bevaret sin oprindelige atmosfære. Dette er lykkedes til perfektion, og her tænker vi ikke bare på villaen selv, men også på det smukke interiør. Stilen er varm og hyggelig, og med blot 4 værelser, er det svært ikke at føle sig hjemme.

Selv om børn er velkomne, synes vi, at denne villa passer bedre til voksne og par.

Du kan lade bilen stå

Villaen ligger blot 6 km sydvest for Firenze og da der er en busholdeplads i umiddelbar nærhed, kan du lade bilen stå, når du vil besøge den kendte kulturby, og det anbefaler vi. Så slipper du nemlig både for den hektiske trafik i centrum, og for at lede efter parkeringsplads, som samtidig er en bekostelig affære.

Byen Scandicci ligger et par kilometer fra stedet, og til fods vil det nok tage omkring en halv time, afhængig af dit tempo. Her finder du bar'er, restauranter og butikker. Der er ikke det store udvalg, men dog det mest nødvendige. Fra Scandicci kan du tage videre til Firenze både med bus eller sporvogn.

Villaen har 4 værelser med forskellige navne. Indretningsstilen er den samme, hvilket vil sige både klassisk og romantisk. Der er tænkt meget på kvalitet, og her finder du også ergonomiske madrasser, antiallergiske special-puder og sengetøj i bomuldssatin.

Alle værelser har aircondition, LCD-TV, wi-fi, minibar, espresso-maskine, el-keddel, værdiboks, hårtørrer, tøfler og badekåbe.

Gardenia- er et dobbeltværelse med badeværelse med badekar og vender ud mod vejen. Værelset kan forbindes med det dobbeltværelse, som hedder Gelsomino. Gelsomino vender mod haven, men vi sælger det ikke som selvstændigt værelse, da det har bad på gangen. Når de to værelser bliver slået sammen (med dør imellem), skifter de navn til Deluxe Family Room.

Orchidea Wellness Room - er et dobbeltværelse med badeværelse med jacuzzi, aromaterapi, chromterapi og tyrkisk bad. Der er udsigt mod haven og det er muligt at tilføje en ekstra seng.

Lillà Roof Top Suite - er et værelse som ligger på 2. sal. Der er et opholdsrum med sovesofa til én person, et dobbeltværelse samt to badeværelser. En trappe fører op til tagterrassen i tårnet, hvor der er solsenge, bord og stole samt en fantastisk udsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Leone Blu

Firenze, Toscana

Montecatini Palace

Montecatini Terme, Toscana

Grand Hotel La Pace

Montecatini Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map