Feriebolig i Firenze

Terrazza Santa Croce

 
Terrazza Santa Croce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Santa Croce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når man er på kortere ophold i de store kulturbyer, vil man bo centralt: Ikke noget med at spilde tid på transport, opholdet skal bruges på oplevelser! Når det gælder Firenze, så ligger Appartamento Santa Croce ideelt, lige mellem franciskanernes store klosterkirke af samme navn og domkirken; her har du ikke mere end 10 minutters gang til noget af alt det, du kommer til Firenze for at opleve!

Terrasse med udsigt

Når du bor på øverste etage med en dejlig solbeskinnet terrasse på 40 m², så er der naturligvis en lille risiko for, at du kommer til at bruge en vis del af tiden her, men der skal jo også hviles ud efter alle oplevelserne, og så er det da dejligt at have mere end et hotelværelse.

Læs mere om Terrazza Santa Croce

God komfort

Lejligheden er lige blevet istandsat og byder på internetadgang, aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine med mere. Kan man bede om mere?

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (4. etage med elevator)
Lejligheden ligger på fjerde og øverste etage (med elevator). Den er ca. 55 m² stor og består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine og opvaskemaskine) og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Lejligheden har privat terrasse på ca. 40 m² med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Santa Croce

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Santa Croce som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Santa Croce. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Santa Croce

Dejlig central bolig

Vi er overordentlige tilfredse med lejligheden Terazza Santa Croce.

Beliggenheden er perfekt og terrassen dejlig.
Den ligger et ganske lille stykke fra den store mængde af turister, og der er gode spisesteder lige i nærheden
udsigten er også i top.
Indretningen var fin. Gode senge, dejligt badeværelse og et godt køkken.
Wi Fi virkede perfekt.

Udlejerens søn kom hurtigt til lejligheden ved ankomst og viste lejlighedens funktioner frem på et fint engelsk. Han fortalte også om de omkringliggende forretninger og markeder.
Dagen før afrejse kom han igen for at afregne strøm og betale depositum tilbage. Han gav sig god tid til at snakke med os om flere ting omhandlende Italien.

Hvis vi skal til Firenze igen vil vi gerne leje denne lejlighed igen, og vi anbefaler den til venner og familie.

Det eneste negative vi kan sige om vores rejse, er det dårlige vejr vi har haft i den forgangne uge. Vi har haft regn hver dag og det har været koldt. Ingen er herre over vejret!!!

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Santa Croce

Læs mere
 
search map