Anmeldelser af Terrazza Oriuolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Oriuolo

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Oriuolo som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Oriuolo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Oriuolo

Terrazza Oriuolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Oriuolo
Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Det lykkelige men fraværende vildsvin.

Op til vores besøg i Firenze havde jeg en inspirerende og munter korrespondance med Lino, som på trods af en fejlbooking med rod i datoerne, hjalp mig på bedste måde, og ganske hurtigt fandt en alternativ, og skøn leglighed til os. Nina og jeg havde endnu et dejligt besøg i Firenze, selvom vi ikke fik prist, og spist vildsvinet på "Le Vecchie Mura" - de havde lukket ... dagen efter fik vi dog en ragu af det lille dyr hjemme i Firenze. Vi læser med fornøjelse jeres nyhedsbreve, og vil fremover bruge jer til at søge nye besøg i Italien.
Venligst Nina og Carsten

Anbefaling til kommende gæster

In - Italias omfattende viden om landet, udbud og service kan varmt anbefales at gøre brug af for alle der holder af Italien.

Terrazza Oriuolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Oriuolo
Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map