Feriebolig i Firenze

Terrazza Oriuolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En god base for store oplevelser

Man tager ikke til Firenze for at sidde inden døre, men for at nyde den pragtfulde by og alle dens attraktioner. Det kan dog alligevel være en fordel at bo i en god lejlighed, hvis opholdet varer mere end et par dage, især når du - som i dette tilfælde - ud over den bedre plads og muligheden for at indtage et måltid eller to hjemme - også har en terrasse med udsigt over det maleriske centrums tage til rådighed.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser

Denne lyse lejlighed er ca. 25 m² stor og ligger på 4. etage (med elevator). Den består af stue med sovesofa til én person, åbent køkken (4 gasblus, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc (samt vaskemaskine). Lejligheden har desuden en privat terrasse på ca. 8 m².

Læs mere om Terrazza Oriuolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Oriuolo

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Oriuolo som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Oriuolo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Oriuolo

Det lykkelige men fraværende vildsvin.

Op til vores besøg i Firenze havde jeg en inspirerende og munter korrespondance med Lino, som på trods af en fejlbooking med rod i datoerne, hjalp mig på bedste måde, og ganske hurtigt fandt en alternativ, og skøn leglighed til os. Nina og jeg havde endnu et dejligt besøg i Firenze, selvom vi ikke fik prist, og spist vildsvinet på "Le Vecchie Mura" - de havde lukket ... dagen efter fik vi dog en ragu af det lille dyr hjemme i Firenze. Vi læser med fornøjelse jeres nyhedsbreve, og vil fremover bruge jer til at søge nye besøg i Italien.
Venligst Nina og Carsten

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Oriuolo

Læs mere
 
search map