Feriebolig i Firenze

Terrazza Belvedere

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En beskrivelse af denne lejlighed er i grunden fuldkommen overflødig for at udleje den: Et enkelt billede af dens terrasse med udsigt til Firenzes domkirke er rigeligt til at give alle lyst til at bo her! Men nu vi alligevel er i gang, så lad os da bare.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (3. sal uden elevator)
- Lejligheden ligger på 3. etage, og da der ingen elevator er i den gamle bygning, kræver det en nogenlunde kondition at bo her. Den er 85 m² stor og ligger i to plan. På indgangsniveauet er der en stue med køkkenhjørne med komfur, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På kvisten er der i et åbent rum en sovesofa til én person og et badeværelse med bruser og toilet.

Læs mere om Terrazza Belvedere

Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, dvd-afspiller, elkedel og mikrobølgeovn. Og så er der jo lige tagterrassen med 360 grader udsyn over Firenze.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Belvedere som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Belvedere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Terrazza Belvedere

Dejligt lejlighed

Fin lejlighed, god placering i Firenze, nemt at komme rundt. - lidt dårligt med parkering af bilen, men det lykkes til sidst. - god betjening af værten.

Læs mere

Rigtig fin beliggenhed

Vi skulle ringe for møde så vi kunne få nøglen til lejligheden, hvilket fungerede fint nok.
Jeg er dog ikke fan af der bliver taget billeder på mobil telefon af samtlige pas, der må jeg mene man må kunne gøre dette på en anden måde, det virkede en smule tilfældigt.
Det kunne også være rart hvis alt ligesom var med i prisen, istedet for afleverede vi ca. 137 euro, 30 euro for el, vand og varme, 2,50 euro pr person pr nat og 70 euro for rengøring, og ville blive blive trukket yderligere 30 euro hvis ikke lejligheden var ryddet, det syntes jeg er i overkanten :0(

Læs mere

Centralt placeret lejlighed i Firenze

Lejligheden er godt placeret i Firenze ca. 1000 meters gang fra Dumoen. Kræver lidt gode ben da man skal overvinde 63 trappetrin flere gange dagligt og der husk at man køber og dermed også bære vand til lejligheden. med lejlighedens terrasse får man et skønt udsyn over Firenze og et indblik i hvad der er bag ved husene. Her gemmer sig små haver, terrasser, balkoner alle udformet forskelligt. Et minus ved terrassen er at den ikke er overdækket og dermed ubrugelig i de varme timer. den er ellers forberedt og vores vært lovet at komme med overdækning mandag men vi er i Italien og overdækningen er nok gået til for længe siden. Tag et par gamle lagner med og lidt gaffa tape - sådan løste vi problemet.
Firenze byder på alt, både shopping, mad, historie og storbysliv så man kan sagtens få en uge til at gå.

Læs mere

Skønt efterårsophold i Firenze

Vi har fra første færd været meget tilfreds med servicen og blev mødt af en meget sød ejer i lejligheden der satte os grundigt ind i alt ting. Da vi ved en fejltagelse fik smækket os ude en dag kom hjælpen også hurtigt, tak for det. Lejligheden og beliggenheden passende os fint og udsigten til Domkirken findes ikke bedre. Med venlig hilsen Kirsten Wrem

Læs mere

En fantastisk uge i Terrazza Belvedere med en af Firenzes bedste tagterrasser

Vi var en nordmand og 3 danskere som skulle tilbringe 1 uge i lejligheden Terrazza Belvedere i Firenze fra d. 6. september - 13 september 2014.

På forhånd havde vi kontaktet ejeren, Cristina Consigli Mancini, og aftalt tidspunkt for vores ankomst. Der var 30 grader og bagende sol. Det lovede godt. Vi blev mødt af hendes søn, Emanuelle som tog godt imod os, viste os rundt i lejligheden og svarede på vores spørgsmål. Lejligheden var perfekt til 2 par, med 2 store soveværelser og 2 badeværelser. Køkkenet var lille og smalt, men vi klarede fint at lave en god middag til 4 personer. Den var udstyret godt til vores behov og det var første gang vi lejede en lejlighed i Italien, hvor der var en kaffemaskine. Tagterrassen var fantastisk. Vi boede stort set på tagterrassen morgen og aften. Det var meget varmt de fleste dage og vi savnede overdækningen, som desværre var til vask den uge. På terrassen var der dejligt stille og det var fantastisk flot at se rundt på alle de andre terrasser og tagene rundt omkring - med Duomoen i det fjerne.

Hvis vi overhovedet skal nævne nogt negativt, må det være at der om natten var megen larm nede fra Via dei Pilastri, både af biler som kører meget hurtigt, folk der taler meget højt på gaden natten igennem og skraldebilerne. Vi valgte at lukke skodderne, sætte aircondition på tidligt om aftenen indtil vi skulle i seng og havde skodderne lukket hele natten.

Læs mere

Lev er op til billedet af udsigten

God central beliggenhed, godt køkken man faktisk kan lave mad i - og et marked lige rundt om hjørnet - og en fantastisk tagterrasse. Også gode spisesteder lokalt.

Læs mere
 
search map