Hotel i Firenze

Residenza Ricci B&B

 
Residenza Ricci B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Ricci B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residenza Ricci B&B ligger i hjertet af Firenze, knap 50 meter fra den monumentale domkirke. Det befinder sig i palæet Martelli som giver navnet til selve gaden, nemlig Via de' Martelli. I nærheden finder du shoppinggaderne og spisesteder i rigt omfang. De mest kendte seværdigheder ligger ligeledes i kort gåafstand.

Residenza Ricci B&B ligger på første og anden sal af det ovennævnte Palazzo Martelli. På første sal ligger der tre rummelige værelser. På anden sal er der fire værelser, som er en smule mindre. Der er således syv værelser i alt.

Læs mere om Residenza Ricci B&B

Alle værelserne råder over fjernsyn, aircondition, telefon, minibar og lille café-hjørne til morgenmad (med et lille bord, to stole og lille kaffemaskine til espresso) samt badeværelse med toilet og bruser med den bemærkning at et af værelserne har badeværelse med karbad. Der er IKKE et køkkenhjørne med køkkenudstyr. NB. Fjernsyn og aircondition må ikke benyttes efter kl. 22.00.

Morgenmaden serveres på værelset og er typisk italiensk, dvs. spartansk, men man kan jo altid "forstærke" den nede på gaden med en ekstra sandwich.

Skjul teksten
 
 
search map