Feriebolig i Firenze

Residence Michelangiolo

 
Residence Michelangiolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Michelangiolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Michelangiolo ligger på Viale Michelangelo i udkanten af det historiske centrum. Der er ca. 2 km fra villaen til centrum (Ponte Vecchio og Uffizi), som kan nås ad den maleriske promenade langs Arnofloden. Nærmeste restaurant og bar, hvor du eventuelt kan spise morgenmad, ligger ca. 100 meter fra villaen. Her finder du ligeledes stoppested til bussen, der kører ind i centrum.

Residence Michelangiolo er en flot villa fra begyndelsen af 1900-tallet. På stedet er der parkeringsplads, så du kan komme hertil i bil uden om de strikse regler, der regulerer trafikken i centrum. Bag ved villaen er der en have med høje træer og - i de varmere årstider - liggestole til afslapning og solbadning.

Læs mere om Residence Michelangiolo

På Residence Michelangiolo er der 11 værelser fordelt på villaens tre etager, som er betjent med elevator. Alle værelser er fornemt møblerede og råder over aircondition, satellitfjernsyn, sikkerheds-boks, minibar, telefon med internetopkobling og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Der er tre typer værelser:
- standardværelserne ligger enten i stueetagen eller på første sal og har dobbeltseng eller to enkeltsenge samt badeværelse og minibar. Morgenmad er ikke inkluderet.
- superiorværelserne ligger enten i stueetage eller på første sal og har dobbeltseng eller to enkeltsenge, tekøkken, minibar samt badeværelse. Gæsterne får en lille kurv med kiks, marmelade, chokolade, Nescafè, te, mælk og juice.
- junior suiten ligger på øverste etage og består af værelse med dobbeltseng, stue med tekøkken og minibar samt badeværelse. Gæsterne får en lille kurv med kiks, marmelade, chokolade, Nescafè, te, mælk og juice. Mod bestilling og betaling er det muligt at få en ekstra opredning i dette værelse.

Skjul teksten
 
 
search map