Hotel i Firenze

Relais Santa Croce

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du ønsker at bo i herskabelige omgivelser under dit ophold i Firenze, men alligevel en anelse tilbagetrukket fra byens mest livlige kvarterer, så er Relais Santa Croce et godt bud. Hotellet ligger midt i gaden Via Ghibellina, og alligevel kun 600 meter fra den berømte domkirke Santa Maria del Fiore, rådhuspladsen Piazza Signoria og kunstmuseet Gli Uffizi, så du kan gå til det hele. Det er et område hvor der bor mange florentinere, så der er en del småbutikker og restauranter i lokalområdet.

Højt til loftet i herskabelige omgivelser

Hotellet er indrettet i et af Firenzes gamle smukke paladser, og her er der højt til loftet i helt bogstavelig forstand. Det er svært at undgå at blive imponeret, når du træder ind af døren, eller porten som den retteligt må kaldes. Der er naturligvis en døgnbemandet reception, hvor du kan få hjælp til alle de spørgsmål du måtte have, og så kan du nyde tilværelsen i de smagfuldt indrettede opholdsrum, hvor der både er ild i pejsen og et flygel, hvis du skulle få lyst til at give et nummer.

Nyd dine måltider i den eksklusive restaurant

Du kan også læne dig tilbage i de komfortable lænestole og beundre de smukt bemalede lofter. Ja det kan faktisk være en god ide at gå på opdagelse i det smukke hotel, som mest af alt minder om et mindre slot. Hotellets smagfulde restaurant Guelfi & Ghibellini er også en god kombination af gammelt og nyt, og bortset fra din morgenmad, er det også her du kan nyde dagens øvrige måltider. Køkkenchefen hedder Niccoló De Riu, og han har en glorværdig karriere bag sig, så her kan du forvente et meget højt niveau. Hvis du rejser med dine børn, tilbyder hotellet også en særlig børnemenu.

Læs mere om Relais Santa Croce

Komfortable værelser i klassisk stil

Hotellets værelser og suiter er et kapitel helt for sig, og findes naturligvis i flere forskellige kategorier. Værelserne er komfortable og indrettet pænt i klassisk stil og de mindste er ca. 25 m2. Alle værelser har som minimum aircondition, wi-fi, minibar, værdiboks, telefon, skrivebord, satellit TV, iPod dockingstation samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Relais Santa Croce

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map