Feriebolig i Firenze

Palazzo Virginio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ikke langt fra den smukke kirke Santa Croce, i et hyggeligt kvarter rigt på pasticceriaer, restauranter og kulturoplevelser og i fin gåafstand til seværdigheder som Palazzo Vecchio og Galleria degli Uffizi ligger Palazzo Virginio.

Nænsomt restaureret Palazzo

Som navnet antyder, er stedet et gammelt palazzo, som er blevet restaureret nænsomt med respekt for den oprindelige stil. I restaureringen er der blevet brugt materialer som marmor fra Carrara, træ og sten. Det smukke indgangsparti med højt til loftet og den interne gård får en til at tænke på en glemt storhedstid.

Læs mere om Palazzo Virginio

Smagfuld indretning

Der findes i alt 18 lejligheder fordelt på tre etager i huset. Lejlighederne er alle meget rummelige, men også meget forskellige. De er smagfuldt indrettet med pæne møbler og behagelige farver. I alle lejligheder findes værdiboks, hårtørrer og mulighed for at benytte sig af gratis trådløs internetadgang. Der findes også et fælles område med internetadgang og et vaskehus, som gæsterne frit kan benytte, og det er også muligt at låne strygejern og strygebræt uden at betale ekstra.

Stil bilen i garagen

Stedet råder over en garage med i alt 20 pladser, som dog skal bestilles på forhånd, men ikke koster ekstra. Der er elevator i bygningen, men kun op til lejlighederne Botticelli og Cellini på første sal og Beato Angelico, Buontalenti og Masaccio på anden etage. De øvrige lejligheder på første sal når man via brede trappetrin. Lejlighederne har alle navne efter vigtige forfattere, skulptører og malere, som alle har haft en vigtig indflydelse på Firenze og Italien.

Læs om lejlighederne på Palazzo Virginio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Virginio

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Virginio som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Virginio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Palazzo Virginio

God beliggenhed

Vi var 6 personer så lejligheden var perfekt med 3 værelser og 3 badeværelser kunne godt have brugt en terrasse. Der manglede kun 1 ting i køkkenet og det var vinglas ?? hjælpen i receptionen var super god. De var der virkelig for os. De få gange vi havde brug for hjælp. Et ophold på det sted kan kun anbefales.

Læs mere

Pallazo Virginio skuffede ikke!

Igen i år boede vi på P.Virginio og igen var alt i top ! Fin modtagelse, nydeligt og rent i lejligheden
Botticelli, som vi også benyttede sidste år. Man føler sig velkommen og alt er godt tilrettelagt f.eks. med regler om nattero fra kl.22 .
Vi vil også næste år bo på Palazzo Virginio.
Og igen en fin service fra In-Italia.

Læs mere

Firenze

Vi havde 3 dejlige dagen midt i Firenze, to voksne og 4 teenagere.
Lejligheden var rigtig fin. Vel indrettet og dejlig beliggenhed.

Læs mere

Dejlig lejlighed i Firenze

Lejligheden levede fuldt ud op til vores forventninger.
Der var alt, hvad man havde brug for, rengøringen var i top, og beliggenheden var fin.

Læs mere

Dejligt sted i Firenze.

Vi var meget tilfredse med vores ophold på Palazzo Virginio. Modtagelsen af os på kontoret var
særdeles venligt. Vi skulle ikke betale depositum (uvist af hvilken grund) og vi fik en fin orientering
om byen og godt bykort.
Lejligheden (Botticelli) var stor og havde en fin, stor altan, hvor vi kunne sidde og få et glas
inden vi segnede om. Og så var der ro om natten !
Det er et sted vi godt kunne vende tilbage til.

Læs mere

Fire dage i Firenze 5 personer

Central placering, rent og pænt, og ret så overvældende, med kæmpe marmorfoyer osv. God rum fordeling. Vi fik lejligheden Vasari, som er i tre plan. Nederst en stue med sovesofa samt køkken og bad, 1. sal et værelse med to enkeltsenge, 2. sal soveværelse med dobbeltseng og eget bad.

Læs mere
 
search map