Anmeldelser af Palazzo Gamba

 
Palazzo Gamba er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Gamba er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Gamba

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Gamba som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Gamba. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne og hendes familie fra Frederiksberg boede på Palazzo Gamba i Firenze fra d. 6. til d. 13. maj 2009.

Vi havde en rigtig god tur også denne gang - og var meget glade for lejligheden til både de rigtig gamle og unge. Det ligger fint, betjeningen er venlig og hjælpsom og rengøringen udmærket. Det store marked ligger nærved og er uhyre velforsynet.
Desværre fik min gamle far stjålet sin pung uden penge men med et kørekort op af en baglomme så vi måtte på politistationen. Da jeg selv boede i Firenze i 93-94 fik jeg faktisk stjålet min pung flere gange, så jeg troede, at jeg havde været tilstrækkelig forsigtig. Jeg ved at det ikke er en reklame for byen, at tyverier er så almindelige som de er, men måske var det praktisk at gøre opmærksom på at man bør være særlig forsigtig.
Men alt i alt var det en god tur, som alle var meget glade for. Og ganske rigtigt som du sagde en vidunderlig årstid at rejse på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Kirsten og familie fra Ryslinge boede på Palazzo Gamba i Firenze fra d. 7. til d. 10. juli 2008.

Ferien indledtes med 3 nætter på Palazzo Gamba midt i Firenze - et perfekt sted hvorfra alle de centrale steder i byen kan nås til fods. Hotellejligheden er flot, rummelig og velindrettet. Der er køleskab og gaskogeplader, så man selv kan lave mad, hvis man foretrækker det, og maskine til at klare opvasken. Venligt personale i receptionen mellem kl. 12 og 19:30 viser gerne til rette i byen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Steen og familie fra Struer boede på Palazzo Gamba i Firenze fra d. 7. til d. 10. juli 2008.

Vi har haft en rigtig god tur. Vi var meget tilfredse med boligen, både placering og boligens stand. Firenze er dog ikke vores by. Efter vores smag alt for støjende, lidt vilde mennesker, som for det meste synes at have nok i sig selv. I bør måske lægge en advarsel ind på ordrebekræftelser angående de nye centrumregler, hvor man bliver fotograferet så snart man passerer en bestemt grænse, især når man ikke kan nå boligen uden at komme igennem.
Det var også vores indtryk, ud fra hvad jeg havde læst om lejlighederne inden vi bestilte, at der hørte p-plads for én bil til boligen. Dette var ikke tilfældet, men ud over en masse besvær med at komme af med bilen, var det - på 120 euro nær - alt i alt en god tur. PS! Herren der passede lejlighederne i Firenze, var OK venlig og hjælpsom.

In-Italia's kommentar

Der hører desværre ikke p-plads til Palazzo Gamba. Lejligheden ligger midt i den historiske bymidte hvor der er meget begrænset plads til biler. Man skal være opmærksom på at der i alle store, italienske byer er trafikbegrænsede områder i centrum. Disse områder som kaldes Zona a traffico limitato (Ztl) er i en del byer overvåget af kameraer - og i en del flere af parkeringsvagter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Hanne og hendes familie fra Frederiksberg boede på Palazzo Gamba i Firenze fra d. 14. til d. 19. februar 2008.

Vi var meget meget glade for turen og ikke mindst for den glimrende lejlighed, der var optimal for et selskab på to 13-årige drenge, to 83-årige bedsteforældre og de 50-årige guider. Der var heldigvis også godt varmt trods de 5 meter til loftet - hvilket man jo ikke kan være sikker på i Firenze. Det var også dejligt nært på det glimrende Mercato Centrale, hvor vi kan anbefale andre at købe ind. Vi blev ikke afkrævet de 300 euro depositum, som fremgik af voucheren, og receptionen var i det hele taget meget venlig og imødekommende. Vi fløj til Milano og tog toget til Firenze og fik set lidt af landskabet, men det var måske en lidt lang tur aldersspandet taget i betragtning, men det var nok mest vores egne tidsrammer, der gjorde det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lena og rejsefællerne fra Kokkedal boede på Palazzo Gamba i Firenze fra d. 20. til d. 27. oktober 2007.

Vi var meget glade for vores ophold i Firenze. Lejligheden var meget smagfuldt indrettet og fungerede perfekt - og beliggenheden var jo helt i top. Vi var meget positivt overraskede over, at der var betjent reception i dagtimerne, hvor vi fik meget fin service og hjælp med at finde rundt og hjælp til at bestille taxi. Det var også dejligt at få gjort rent og skiftet linned midt i opholdet.
Der var utroligt meget at se i Firenze. Vi besøgte Pitti paladset, Uffizi gallerierne, Galleria dell'Accademia, dåbskapellet og kirkerne San Lorenzo, Santa Croce og Duomo. Alt var meget overvældende og fantastisk, og der var meget mere vi gerne ville have set. Michelangelo's David, Botticelli's Venus billeder og Leonardo da Vincis billeder står som højdepunkter.
Butikkerne i Firenze er bestemt også et besøg værd, og der blev brugt mange timer med at shoppe og bragt gode ting med hjem. Vi besøgte også outlet the Mall uden for byen. Vi tog derud med offentlig transport og det virkede helt fint og var en del billigere end de arrangerede ture. Afgang kl 9 fra V S Caterina Da Siena og bus direkte til the Mall.
Det eneste vi kunne klage over var vejret. Det var bidende koldt de første dage og efter en enkelt god dag, begyndte det at regne. Syge blev vi også, men man skal nok lade være at spise mexicansk mad.
Vi synes, det var en rigtig god tur, og rejser gerne med In-italia en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lillian og rejsefæller fra Birkerød boede på Palazzo Gamba i Firenze fra d. 11. til d. 14. oktober 2007.

Turen gik ualmindeligt fint -ikke mindst takket været den fine service fra In-italia! Dels er jeres hjemmeside meget informativ, dels havde vi god nytte af kørselsvejledningerne fra jer. Alle 3 opholdssteder (Il Casato, Hotel San Lino og Palazzo Gamba) levede mere end op til vores forventninger. Beliggenheden var meget central og service, atmosfære og komfort var i topklasse. Vi havde stor glæde af at køre på de såkaldte 'grønne' veje, som er mindre veje, som går igennem meget naturskønne områder, og hvor der ihvertfald i oktober var meget lidt trafik. I kunne måske anbefale de grønne veje på hjemmesiden, hvis I altså ikke allerede gør det. Vi vil helt sikkert bruge In-italia igen næste gang, vi skal til Italien, og det bliver forhåbentligt snart!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Mette og rejsefællerne fra Århus v boede på Palazzo Gamba i Firenze fra d. 6. til d. 12. oktober 2007.

Vi havde en god tur.
Ja Firenze er en smuk og spændende by.
Lejligheden lå særdeles centralt og levede op til vores forventninger. Det eneste var støjen fra gaden, måske man kunne lave noet afskærmning, så man bliver mindre forstyrrt om natten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Birte og rejsefæller fra Valby boede på Palazzo Gamba i Firenze fra d. 25. til d. 30. august 2007.

Vi var meget tilfredse med vores valg af Firense - det er en hyggelig by at gå rundt i med dejlige mange muligheder for chopping og hygge på div. små fortovsrestauranger - vi havde ikke forudset det ville være så varmt men det hjalp meget at der var så gode forhold i lejligheden m.h.t klimaanlæg som fungerede perfekt - vi havde bl. andet en dejlig heldags tur med sightseeing bussen til Fiesole - hvorved vi også fik set det smukke landskab i Toscana - Lejligheden levede fuldt ud op til vores foventninger det var dog et minus at vi ankom til Firense kl 900 om morgenen og ikke havde mulighed for at komme ind i lejligheden før kl 12.00 så vi måtte tilbringe ca. 2 timer på gaden med vores bagage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map