Hotel i Firenze

Marignolle Relais & Charme

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Marignolle er en lille perle, hvor du kan trække dig tilbage efter dagens eventyr og strabadser, for bare at nyde stilheden og de skønne omgivelser. Det er et sted som vil passe fint til dig som ønsker at slappe af ved poolen, samtidig med, at du vil være tæt på alle de spændende ting som Toscana har at byde på.

Lorenzo og hans familie passer på dig

Lorenzo og hans familie sørger for, at du har det så godt som overhovedet muligt under dit ophold, og bidrager helt naturligt til den hjemlige og familiære atmosfære, som præger stedet. De giver gerne tips og råd til seværdigheder og aktiviteter både i og uden for området. De arrangerer f.eks. trøffeljagt i sæsonen og vinture til Chianti (både halv- og heldag).

Madlavningskursus med "la mamma"

Er du interesseret i italiensk mad, har du mulighed for at deltage i et madlavningskursus hos Signora Paola. Det kræver at I er min. 2 personer og kurset varer i ca. 2 timer. Her lærer du at lave fire typiske toskanske retter, som du efterfølgende kan nyde i den hyggelige glasrestaurant samme med et godt glas Chianti-vin. Det er også i glasrestauranten der serveres morgenmad, som består af hjemmelavet pålæg og varme delikatesser (mod bestilling).

Spis ude eller hjemme

Der er mange gode restauranter rund om i Toscana, men du behøver ikke tage langt for at spise godt. Ca. 250 meter fra stedet ligger det kendte trattoria "Bibe", som tilbyder fri kørsel til Marignolle Relais & Charme's gæster.Hvis du i stedet har lyst til at blive hjemme, kan du altid spørge Lorenzo om de kan tilberede et lettere måltid til dig, hvilket de gerne gør, når det er muligt. Så på forespørgsel i god tid, holder restauranten åben mellem kl. 12 og 22 og serverer antipasti, pasta og dessert.

Læs mere om Marignolle Relais & Charme

Grønne bakker med olivenlunde

Du bor uden for byen i et skønt landligt område, hvor du er omgivet af dejlige grønne bakker. Og det er netop det som gæsterne sætter så stor pris på, altså at kunne slappe af på en fredfyldt sted. Der er poolområde med solsenge og parasoller, hvor du kan begynde eller slutte dagen helt i dit eget tempo. Från poolen kan du höra trafiken från vägen som går nedanför hotellet.

Du har et perfekt udgangspunkt

Ca. 1½ km fra stedet ligger byen Galluzzo, hvor du finder alt det du behøver som fødevarebutikker, apotek, posthus, bar og restauranter. Du er også tæt på Scandicci, ca. 3 km, hvor du også finder barer, restauranter, fødevarebutikker samt en del andre butikker. Synes du ikke det forslår, kan du altid tage til centrum af Firenze, hvor du har et kæmpe udvalg af alt mellem himmel og jord. Du kan f.eks. stille bilen i Scandicci og fortsætte med den lokale bus, så du undgår problemer med parkering.

Toscana er rig på seværdigheder, og fra dit overnatningssted har du mange muligheder. Kør ca. ½ time mod syd, så kommer du til de smukke bakker i Chianti-distriktet. På dagsture kan du også nå til byer som San Gimignano, Volterra, Pisa, Lucca og Siena, for blot at nævne nogle enkelte. Lorenzo organiserer også gerne en hyggelig vintur, nogen som han har beskæftiget sig med professionelt i mere end 15 år.

Er du interesseret i shopping, kan du tage til The Mall, hvor du finder alle de store designere. Hvis du ønsker SPA og Wellness ligger Klab Marignolle bare 3 minutter fra stedet med bil. Her er der badstue, tyrkisk bad, jacuzzi, fitness og så kan du natuligvis også bestille forskellige behandlinger. Aktiviteter som tennis og golf er også lige i nærheden.

Dejlige værelser med et romantisk touch

Der er bare 10 værelser på Marignolle Relais & Charme, og du kan vælge mellem dobbeltværelser, tresengsværelser og juniorsuite. Alle værelser har faciliteter som aircondition, værdiboks, satellit TV, wi-fi, te/kaffe-faciliteter og hårtørrer.

Læs om værelserne på Marignolle Relais & Charme

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map