Anmeldelser af LHP Hotel River & SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af LHP Hotel River & SPA

Læs personlige anmeldelser af LHP Hotel River & SPA som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af LHP Hotel River & SPA. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og rejsefællen fra Viby J boede på Hotel River i Firenze fra d. 9. til d. 16. august 2011.

Vi var meget tilfredse. En fantastisk smuk by. Ikke så stor og alligevel med et væld af seværdigheder.
Der er rigeligt at give sig til. Og vejret er bare skønt.

Hotellet er helt i top. Vi fik værelse på 4. med egen tagterrasse, og den blev nydt hver eneste aften og somme tider om morgenen. Eneste malurt i bægeret er den person der stod i receptionen, da vi kom. Han var tilsyneladende meget stresset. Den anden person talte stort set ikke engelsk. Ville derfor helst tale med ham der talte engelsk, og oplevede, da jeg bankede på (der blev mumlet noget) trådte ind i lokalet bagved receptionen, at jeg blev gennet ud som et andet barn på 10 år. Faktisk skubbet ud. Vi havde spørgsmål til en tur. Yderst pinligt og meget uheldigt. Blev henvist til ham der ikke talte engelsk, men han kunne ikke hjælpe med noget som helst.

Bortset fra det havde vi et perfekt ophold. Gør det gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jytte, Inge og Sten fra Dragør boede på Hotel River i Firenze fra d. 11. til d. 16. september 2010.

Først og fremmest er Hotel River et godt og solidt hotel… men med nogle få simple forbedringer kunne det være et absolut fremragende hotel, hvilket det egentlig allerede er.

Største kritik er uden tvivl den manglende minibar på værelserne. Minibar er et ”must” i de hede sommer måneder. Måske den manglende minibar skyldes klassificeringen, at hotel River kun er trestjernet. Personligt, håber jeg, at bestyrelsen beslutter, at installere minibar på værelserne i nær fremtid.

Morgenmaden er udmærket og opfylder fint ens behov vurderet ud fra den generelle standard i Italien. Kaffen får en ekstra stjerne, idet de havde 100% Arabic kaffe a la Gevalia eller Karat.

Hotelværelset var sparsommeligt indrettet men ellers pænt og nydeligt. Dobbeltværelset havde desværre kun ét skab med én tilhørende skuffe, hvilket er alt for lidt til to personer. Modsat fik undertegnede et dobbeltværelse til trods for bestilling af et enkeltværelse. Super service! Badeværelset var rent men kunne godt ha´ en hylde til, at stille sine toiletting på. Åbningen til brusekabinen var desværre så lille, at man skulle gå sidelæns ind.

Den fælles tagterrassen er udstyret med fem caféborde og har en fremragende udsigt over Arno floden, som er perfekt sted at afslutte dagen på med en aftendrink. På hver side af den fælles tagterrasse er der to værelse med privat terrasse. Disse to værelse koster 50 EURO ekstra pr. nat og er kun afskærmet med noget grønt buskads i ca. 1.80 meters højde som man kan kigge lige igennem. Derfor er der ingen synderlig merværdi ved, at bestille et af disse værelser, da den fælles tagterrasse fint dækker ens behov. Der var ingen parasoller på tagterrassen som er strengt nødvendigt i de hede sommer måneder. Måske parasollerne bare var fjernet.

Er man i større eller mindre grad gangbesværet er Hotel River måske ikke lige umiddelbart det rigtige valg grundet hotellets geografiske placering i forhold til centrum. Det tager ca. 15-20 minutter, at gå ind til centrum, som trods alt ikke er noget problem hvis man er normal gående. Dog skal det fremhæves, at Hotel River er yderst stille, hvilket er dejligt for ens nattesøvn.

Lige ude foran hotellet stopper bekvemmeligt Bus 12 og 13, der bla. bringer én op til Piazzale Michelangelo på den anden side af floden, hvor der er en storslået udsigt ud over hele Firenze.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Lenette og Mogens boede på Hotel River i Firenze fra d. 3. til d. 7. september 2010.

Vi havde en rigtig dejlig ferie. Det var dejligt at alt var iorden når vi ankom.

Selve vinområdet i Toscana har vi været meget glade for. Det var et dejligt og hyggeligt område. Det var sjovt at se hvordan vindruerankerne stod på stribe og alle oliven markerne.
Vi boede hos Cesani og det var fint. De var rigtig søde og stedet var pænt og rent. En anden gang vil vi nok ikke vælge samme opholdssted, og det skyldes udelukkende at der ikke kan fåes aftensmad uden vi er tvunget til at skal ud og køre (med mindre vi ville spise samme sted alle dagene). Vi synes det var træls at man har kørt hele dagen og så kommer hjem, og skal køre igen for at få aftensmad. Vi blev meget overrasket over hvor dyrt det er at leve i Italien.
Selve Firenze tog vi fra 2 dage før tid. Det var absolut ikke os. Der er mange flotte og gamle bygninger i Firenze, men vi var ikke lige i stødet til at rende på museer mm. Bla også fordi at vi ikke ville betale de penge for at komme ind, og at man ikke fik noget ud af det fordi det kun stod på italiensk. Vi prøvede en enkelt gang telefoner hvorpå de taler engelsk, men det er umuligt at forstå. Vi fik bilen afhentet fra p-hus, vi var lidt skeptiske da den var fyldt med vin. men der var ingen problemer alt var der. Hotel River var også et godt sted, personalet var flink og stedet var også pænt og rent.

Den bedste dag vi havde var da vi tog rute 408 op i Chiant området. Vi havde ikke tænkt på fiesta, hvilket vi ofte glemte, men et besøg værd er helt sikkert slottet Meleto. Vi spurgte om de havde en rundvisning, og 10 min efter fandt han en amerikaner der var tilknyttet slottet, til de engelsk talende turister, han gav os en rundvisning, og så sluttede vi af med vinsmagning. En musserende vin, 4 røde og en dessertvin. Vi bestilte lidt frokost til. De fløj rundt for at varte os op, og sørge for at intet manglede. Vi købte vin, som også kunne eftersendes. Det at vi ikke havde nogen forventinger og at det så blev sådan en oplevelse, og alt det de gjorde for os, gjorde dagen uforglemmelig, og gav en glæde og lyst til et nyt visit.

Vi var til vinsmagning hos Torraccia di chiusi. Det lyder mere rosenrødt i jeres beskrivelse end det er, "Tønderne ligger langs de ældgamle vægge, og her smager du også deres vine, når vejret ikke er til at gøre det ved de små borde uden for grotten, under de gamle stenege."
Det skal ikke forståes som en kritisering, men synes bare det er forkert at skrive det når nu det foregik på deres terasse i rigtig godt vejr, for det var bla. derfor vi havde valgt dem. Men det var rigtig godt, og vi var glade for at have været der, som det eneste sted lærte vi hvordan vi duftede til vinen og hvad vi smagte.

Vi takker også for jeres søde måde at hjælpe os med råd og vejledning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og Rolf boede på Hotel River i Firenze fra d. 19. til d. 23. september 2008.

Vi har haft en pragtfuld ferie.
Firenze er en spændende by med for mange turister. Hotellet var dejligt. Det var rent. Der var en dejlig atriumgård og udsigten var god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og rejsefælle fra København Ø boede på Palazzo Alexander i Lucca fra d. 7. til d. 9. september 2008, på Il Casato i Siena fra d. 9. til d. 12. september 2008 og på Hotel River i Firenze fra d. 12. til d. 14. september 2008.

Vi havde en fantastisk dejlig tur rundt i Toscana - og var fuldt ud tilfredse med vores overnatninger - alt fungerede perfekt, når vi ankom og under vores ophold. Byerne, vi boede i, var rare og smukke - og vi så en masse historisk bygningskultur og folkeliv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan & Nina fra København. boede på Hotel River i Firenze fra d. 17. til d. 19. maj 2008.

Hotel River i Firenze var også super. Vi have ofret lidt ekstra på værelset og fik en balkon ud mod Arno floden, hvor vi tilbragte en del tid med at glane på trafikken og den meget smukke natur. Vi kunne næsten ikke løsrive os for at gå ud og udforske byen, som iøvrigt har en masse at byde på. De få dage vi var der stødte vi på en politikongres med udstilling i gaderne, det lokale søndagsmotionsløb samt en slutetapen af veteranmotorløbet Mille Miglia. Ikke dårligt nået på to dage ;-))

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map