Hotel i Firenze

LHP Hotel River & SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo lige i smørhullet

På Hotel River, som er indrettet i en smuk gammel villa fra slutningen af 1800-tallet, bor du ud til floden Arno og i gåafstand (10-20 min) til de fleste af Firenzes mange seværdigheder. Udsigtspunktet Piazzale Michelangelo ligger på den modsatte side af floden, hvor du også finder Palazzo Pitti og byens store grønne parker. Der er både spisesteder og caféer i nærheden af hotellet, og i centrum finder du et stort udvalg af butikker og endnu flere spisesteder.

Nyd udsigten fra den fælles terrasse

Hotellet fremstår i dag som et hyggeligt 4-stjernet hotel. Der er reception, som er åben 24 timer i døgnet, en lille bar, morgenmadsrestaurant, opholdsstue, vinterstue og på øverste etage finder du den lille fælles terrasse med nogle få caféborde og stole, hvorfra der er udsigt over floden. Der er mulighed for at medbringe mindre kæledyr (max. 8 kg) på hotellet, hvis du informerer om det i god tid, og du betaler på stedet.

Læs mere om LHP Hotel River & SPA

Kommer du i bil

Hvis du ankommer til Firenze i bil, kan det være godt at vide, at hotellet har en aftale med en nærliggende garage, hvor personalet henter og bringer din bil. Prisen er 25 euro pr. dag (januar 2017). Der er en lille plads foran hotellet, hvor du kan parkere mens du læsser din bagage af, og der er naturligvis også mulighed for at parkere på de offentlige parkeringspladser i nærheden. Kommer du med offentlig transport, er der bus fra hovedbanegården Santa Maria Novella og lige til hotellet.

Værelse med udsigt

På Hotel River er der i alt 38 værelser i flere forskellige kategorier. En del er renoveret i moderne og minimalistisk stil, mens andre er af lidt ældre dato og holdt i den klassiske stil. Der er nogen få værelser med udsigt mod Arno og Piazzale Michelangelo, men vi vil gøre opmærksom på, at der er forholdsvis meget trafik langs floden, som måske kan forstyrre, selv om disse værelser er lydisolerede. Alle værelser har telefon, aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Lejligheder i en anden bygning

Der er også mulighed for at bo i en lejlighed. Du tjekker som sædvanlig ind i receptionen, hvorfra der er mulighed for at tage en shuttle-bus til lejlighederne, der ligger omkring 1 km fra hotellet og går under navnet Suite River. Det er også muligt at tilkøbe morgenmad på hotellet. Lejlighederne har et lille køkken og et indrette komfortabelt. Nogle af lejlighederne har balkon/terrasse.

Læs om værelserne på LHP Hotel River & SPA

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map