Hotel i Firenze

Leone Blu

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Leone Blu er et familiedrevet hotel. Det ligger i et af byens kendte paladser - Palazzo Ricasoli. Og det er netop fra familien Ricasoli at hotellet har fået sit navn. Du skal vælge at bo på Leone Blu, hvis beliggenhed, god service og komfortable værelser er vigtigt for dit ophold.

Der er en særlig atmosfære i det fine 1400-tals palads

Fordi Leone Blu ligger centralt i Firenze, har du et perfekt udgangspunkt til at gå på opdagelse i byen, både hvad gælder gastronomi, shopping, kultur og historie. Her er et utal af gode butikker, restauranter og caféer lige udenfor døren, og på ca 10 min kan du gå til seværdigheder som Piazza del Duomo, Uffizigalleriet, Piazza della Signoria og Ponte Vecchio.

Læs mere om Leone Blu

Et farverigt boutiquehotel

Her er det lykkedes at kombinere nyt og gammelt på en rigtig god måde. Dele af hotellet minder om et middelalderslot, mens andre leder tankerne hen på moderne kunstmuseer. Og det er netop blandingen af lyse pudsede vægge, smukke søjler og middelalder stuk og farverigt interiør, som skaber den specielle atmosfære. På Leone Blu sætter man en ære i at serviceniveauet skal være højt og receptionen hjælper gerne til med det meste. Og har du lyst til at foretage dig noget anderledes, kan du altid besøge Brolio slottet, Baron Ricasolis vinkælder og smage lidt på vinene. Der er også mulighed for at deltage i madlavningskurser eller få en privat butler! Hører du til de aktive kan du bestille en personlig træner med efterfølgende massage. Eller en tur i luftballon og måske en tur på hesteryg.

Værelserne har fået navne fra familie og venner

Suiterna er i samme elegante stil som resten af hotellet med smagfuldt design og indretning. Mange af dem har smukke malerier, loftsbjælker, fresker og stuk. De fleste er i åben plan. Morgenmad kan tilkøbes på stedet. Du får aircondition, wi-fi, smart TV, værdiboks, vandkoger, minibar, badekåbe, hårtørrer og toiletartikler.

Læs om værelserne på Leone Blu

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map