Hotel i Firenze

Le Stanze di Santa Croce

En god gammeldags kaffe lavet med moka maskine Morgenmadsbuffet Nyd morgenmads friske produkter Mariangela køber ind de friske varer på gademarkedet hver dag Udvalg af oste på gademarkedet "Buon appetito" siger Mariangela ...og så er der hovedret Hjemmelavet pizza Værelse Acqua Værelse Aria Værelse Fuoco Værelse Terra
 
Le Stanze di Santa Croce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Stanze di Santa Croce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Stanze di Santa Croce ligger, som navnet antyder, lige ud til Piazza di Santa Croce. Dette indebærer, at du med lethed kan nå de fleste af byens kulturelle seværdigheder og udendørs liv. På kun få minutter kan du traske til herlige restauranter, vinbarer og caféer. Det er ekstra praktisk om aftenen, når det er tid til at trække dig tilbage for at få en god nats søvn.

Et hyggeligt og charmerende sted med en god beliggenhed

Le Stanza di Santa Croce er som sagt en charmerende lille Bed & Breakfast, hvor du bor godt og bliver taget omsorgsfuldt hånd om af Mariangela, som driver stedet. Her findes der kun fire komfortable værelser med blandt andet fri Wi-Fi. Værelserne er malet i forskellige farver, hvilket skaber stemning og atmosfære. Et af værelserne har tagvindue, og et af dem kan rumme op til tre personer. Men det er ofte sådan på gamle paladser - at det ene værelse ikke ligner det andet.

Start med en kop kaffe på Le Stanza di Santa Croces veranda

Om morgenen serveres en typisk italiensk morgenmad med kaffe, te, juice, brød, marmelade, søde sager, skinke og frugt. Morgenmaden serveres på hotellets veranda, som er bygget som en udestue med glasruder omkring. Om sommeren åbnes den op, og her kan du komme, når du i løbet af dagen vil slappe af med en god bog eller planlægge de kommende dage. Og når du får lyst til det, kan du forsyne dig selv med drikkevarer fra det lille køleskab i nærheden. Den centrale beliggenhed gør, at du har byens enorme udbud lige udenfor døren, og du har aldrig langt til en hyggelig café.

Vigtige praktiske informationer til dig

Mariangela står altid til din disposition, og kan hjælpe dig med parkering, madlavningskurser (min. 2 personer), bestille restaurant og arrangere guidede ture. Husk bare at anmelde din ankomst i god tid, og at du ikke kan køre helt frem til hotellet (uden tilladelse), da det ligger i en ZTL (Limited Traffic Zone). Har du brug for tips om nærmeste garage, så kontakt Mariangela. Kommer du med tog, tager det ca. 10 min. med taxa, og du kan tage bus nummer C2 eller gå hertil (25-30 min.). Naturligvis kan du, hvis du ankommer med fly, tage en taxa direkte fra lufthavnen. Hvis du ankommer tidligere end check-in og har brug for et sted at stille din bagage, er det ikke noget problem.

Hvis du skal checke ind på et andet tidspunkt end de angivne check-in-tider, får du en dørkode (vouchernote), så du kan ankomme, når det passer dig. Du får også en besked om værelse, morgenmad, med videre. Derfor er det vigtigt, at du meddeler din ankomsttid i god tid i forvejen.

Læs mere om Le Stanze di Santa Croce

Roligt og skønt med kun fire værelser

Det er afslappende at bo på et lille sted, som i dette tilfælde kun har fire værelser: Acqua, Terra, Aria og Fuoco. Vand, jord, luft og ild. Har du et ønske om twin-beds, så skal du meddele dette, når du booker. Selvom værelserne har forskellige farvetemaer, og det ene ikke ligner det andet, så er de alle komfortable med faciliteter som aircondition, værdiboks, Wi-Fi og badeværelse med hårtørrer.

Vigtig information: Der er ikke en reception eller portvagt, glem ikke at tage dit opholdsbevis med da portkoden står herpå. Der ligger information til jer i hallen med bla. morgenmadstider. Ved eventuelle problemer kan du ringe til: +39 347 2593 010 og om natten: +39 055 679 175.

Værelserne på Le Stanze di Santa Croce

Dobbeltværelse Acqua

Et fint værelse på stueplan. I værelset findes en romantisk baldakinseng og to vinduer, som slipper meget lys ind. Herudover badeværelse med bruser. På forespørgsel kan her findes plads til en barneseng.

Dobbeltværelse Terra

Et klassisk værelse på første sal. Dette er det største værelse, og det har to vinduer, som lader meget lys komme ind. Her har du en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt badeværelse med bruser. På forespørgsel kan en ekstraseng blive sat ind.

Dobbeltværelse Aria

Komfortabelt og farverigt værelse på første sal. Her finder du en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt badeværelse med bruser. Dette værelse har en lille balkon.

Dobbeltværelse Fuoco

Dette romantiske værelse ligger på første sal, hvor du har indgang og badeværelse med bruser. Soveværelset finder du for enden af en trappe, og her er skråtag og tagvindue. Dette er det mest stille værelse. Her findes en dobbeltseng eller to enkeltseng.

Skjul teksten
 
 
search map