Anmeldelser af Kraft Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Kraft Hotel

Læs personlige anmeldelser af Kraft Hotel som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Kraft Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Kraft lige i centrum af Firenze

Taxa fra lufthavnen til Firenze og Kraft Hotel tog omkring 20 minutter. Blev godt modtaget ligeså snart vi kom ind ad hotellets dør. Hotelværelsets møbler og farver gav en varm følelse. Badeværelset stort og rummeligt, rent og frisk. Meget høfligt og venligt personale.
Noget overraskende og en glædelig overraskelse til morgenmaden var, at der var så meget at vælge fra. Noget jeg ikke så på andre af de italienske hoteller. Morgenmad blev serveret på taget, hvor du kan vælge at sidde inde eller udenfor på den dejlige terrasse med udsigt over Firenze til den ene side og det toscanske landskab til den anden. Højest oppe var også poole med liggestole også der, selvfølgelig, med en vidunderlig udsigt. Hvis du har små børn med, skal man være opmærksom på at rækværket ikke er så højt! Hotellet var i gåafstand til alt vi besøgte.

Firenze som feriedestination

Kraft Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Kraft Hotel
Dobbeltværelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Marignolle Relais & Charme

Firenze, Toscana

Hotel Alemagna

Bibione, Veneto

Relais Villa Madruzzo

Trento, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map