Hotel i Firenze

Kraft Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et hotel med god service

Det er ikke et luksushotel, men et meget stilligt og behageligt hotel i en stile del af Firenze. Ligegyldigt om du er i Firenze på en kærestetur eller for arbejde, er Hotel Kraft et godt valg.

Hotel Kraft har et godt udvalg af faciliteter, nok til at tilbringe en hel dag på hotellet, hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at bruge dagen i byen. Tagterrassen er helt fantastisk og du kan spise sin frokost og drikke et glas god vin, mens du nyder udsigten over byen og det omkringliggende landskab. Hotellets swimmingpool har en god størrelse og giver dig netop den forfriskning, du har brug for efter at have slikket sol. For at gøre dit ophold på tagterrassen så behageligt som muligt, er der liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Nu ved du altså, at der er mulighed for at nyde en rigtig afslapningsdag, hvor du ikke behøver at forlade hotellet.

Er du forretningsrejsende

Hvis du har brug for at arbejde, mens du er på hotellet, er det ikke noget problem. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet, og der er kontorartikler til at lette dit arbejde. Er du i bil, er der en parkeringskælder i nærheden af hotellet. Den er dog ikke gratis, og prisen ligger på ca 20-25 € i døgnet.

Læs mere om Kraft Hotel

Et stille område i Firenze

Hotel Kraft er beliggende i et roligt kvarter i det historiske centrum, tæt på hovedbanegården Santa Maria Novella, broen Ponte Vecchio og Arno-floden. Det tager kun ca 15 minutter at gå ind Firenzes absolutte centrum, og der er ikke tale om kedelig gåtur, for når man er i Firenze, sker der noget overalt. Der er mange butikker og smukke gader at studere på vejen.

Små, hyggelige og komfortable værelser

Hotel Kraft har renoveret alle 77 værelser for nylig. Der er en moderne og hyggelig stemning, og værelserne er indrettet i varme farver.

Alle værelser har aircondition, værdiboks, minibar, telefon, TV, gratis WI-FI og badeværelse med bruser.

Læs om værelserne på Kraft Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Kraft Hotel

Læs personlige anmeldelser af Kraft Hotel som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Kraft Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Kraft Hotel

Terrasse med fantastisk udsigt over Firenze

Efter min mening, så lever Kraft Hotel meget godt op til deres 3-stjernet standard. Det som giver hotellet en ekstra stjerne er deres fantastiske terrasse, som er udstyret med en swimmingpool og en restaurant. Selve morgenmaden kan indtages på terrassen, i godt vejr og her kan du også nyde diverse andre drikkevarer, mens du nyder udsigten over smukke Firenze.

Hotellet ligger ikke midt i den turistet del af byen, hvilket er rart. Det tager omkring 20 min. at gå til Duomo og det er en tur, der byder på smuk udsigt, så tiden går hurtigt.

Læs mere

Bedømmelse af Kraft Hotel

Læs mere

Hotel Kraft lige i centrum af Firenze

Taxa fra lufthavnen til Firenze og Kraft Hotel tog omkring 20 minutter. Blev godt modtaget ligeså snart vi kom ind ad hotellets dør. Hotelværelsets møbler og farver gav en varm følelse. Badeværelset stort og rummeligt, rent og frisk. Meget høfligt og venligt personale.
Noget overraskende og en glædelig overraskelse til morgenmaden var, at der var så meget at vælge fra. Noget jeg ikke så på andre af de italienske hoteller. Morgenmad blev serveret på taget, hvor du kan vælge at sidde inde eller udenfor på den dejlige terrasse med udsigt over Firenze til den ene side og det toscanske landskab til den anden. Højest oppe var også poole med liggestole også der, selvfølgelig, med en vidunderlig udsigt. Hvis du har små børn med, skal man være opmærksom på at rækværket ikke er så højt! Hotellet var i gåafstand til alt vi besøgte.

Læs mere
 
search map