Hotel i Firenze

Kraft Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et hotel med god service

Det er ikke et luksushotel, men et meget stilligt og behageligt hotel i en stile del af Firenze. Ligegyldigt om du er i Firenze på en kærestetur eller for arbejde, er Hotel Kraft et godt valg.

Hotel Kraft har et godt udvalg af faciliteter, nok til at tilbringe en hel dag på hotellet, hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at bruge dagen i byen. Tagterrassen er helt fantastisk og du kan spise sin frokost og drikke et glas god vin, mens du nyder udsigten over byen og det omkringliggende landskab. Hotellets swimmingpool har en god størrelse og giver dig netop den forfriskning, du har brug for efter at have slikket sol. For at gøre dit ophold på tagterrassen så behageligt som muligt, er der liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Nu ved du altså, at der er mulighed for at nyde en rigtig afslapningsdag, hvor du ikke behøver at forlade hotellet.

Er du forretningsrejsende

Hvis du har brug for at arbejde, mens du er på hotellet, er det ikke noget problem. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet, og der er kontorartikler til at lette dit arbejde. Er du i bil, er der en parkeringskælder i nærheden af hotellet. Den er dog ikke gratis, og prisen ligger på ca 20-25 € i døgnet.

Læs mere om Kraft Hotel

Et stille område i Firenze

Hotel Kraft er beliggende i et roligt kvarter i det historiske centrum, tæt på hovedbanegården Santa Maria Novella, broen Ponte Vecchio og Arno-floden. Det tager kun ca 15 minutter at gå ind Firenzes absolutte centrum, og der er ikke tale om kedelig gåtur, for når man er i Firenze, sker der noget overalt. Der er mange butikker og smukke gader at studere på vejen.

Små, hyggelige og komfortable værelser

Hotel Kraft har renoveret alle 77 værelser for nylig. Der er en moderne og hyggelig stemning, og værelserne er indrettet i varme farver.

Alle værelser har aircondition, værdiboks, minibar, telefon, TV, gratis WI-FI og badeværelse med bruser.

Læs om værelserne på Kraft Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map