Hotel i Firenze

J and J Historic House Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Området Santa Croce er et af de mere populære i Firenze, og det er her mange af de lokale florentinere vælger at bosætte sig. Det skyldes bl.a. at området ligger lidt tilbagetrukket fra byens største turistattraktioner, men alligevel er der ikke mere end godt 500 meter til domkirken Santa Maria del Fiore og endnu mindre til den dejlige kirke Santa Croce, så du bor i gåafstand til alle Firenzes seværdigheder.

Som gæst hos en privat familie

Via di Mezzo er i sig selv en yderst anonym gade, og du skal kigge godt efter, for at få øje på hotellet, som gemmer sig bag de tykke mure, men når du går gennem glasdøren, træder du ind i en helt anden verden, og her begynder eventyret. Som allerede nævnt er J and J Historic House Hotel indrettet i et tidligere kloster, og det præger naturligvis bygningen. Vi er helt sikre på, at du hurtigt glemmer, at du bor på et hotel, for både indretningen og atmosfæren er familiær i en grand som gør, at du nok mere vil føle dig som gæst hos en privat familie. Det servicemindede personale vil også gøre deres til at du skal føle dig hjemme, og receptionen er åben 24 timer i døgnet, hvis du skulle have brug for hjælp eller gode råd.

Læs mere om J and J Historic House Hotel

Nyd tilværelsen i den lille gårdhave

Efter en spændende dag i den berømte by, vil det være oplagt at slå sig ned i den hyggelige opholdsstue med de bløde sofaer, eller i den lille hyggelige gårdhave og bartenderen serverer gerne et køligt glas vin eller en god kop italiensk kaffe. Dagens første måltid kan du indtage i morgenmadsrestauranten, men du er også velkommen til at sidde ude, hvis du foretrækker det. Da hotellet er indrettet i en historisk bygning, har der ikke været mulighed for at indrette en elevator, så du skal være indstillet på, at der er et ikke ubetydeligt antal trapper som skal forceres, også med bagage.

Valget mellem bil og offentlig transport

Vi anbefaler at du ankommer med offentlig transport, for hotellet ligger midt i det historiske centrum, som er en del af den såkaldte ZTL-zone, hvor det kræver en særlig tilladelse at køre ind, hvis man skal undgå store bøder, og mulighederne for parkering i området er begrænset. Vælger du alligevel at ankomme med bil, kan hotellet hjælpe både med parkering og med at notere dig i kommunens register så du undgår bøder. Har du brug for at komme i kontakt med omverdenen er der gratis wi-fi i de offentlig områder, men pga. de tykke mure, kan det være svært at få internettet til at fungere i værelserne.

Komfortable værelser i flere kategorier

På J and J Historic House Hotel har de i alt 21 helt unikke værelser og suiter og der er ikke to som ligner hinanden. Nogle er ganske beskedne, også i størrelse og indretning, mens andre mere minder om hele balsale og er udstyret som om du boede på et slot. Værelserne har som minimum aircondition/varme, minibar, værdiboks, satellit TV, telefon samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på J and J Historic House Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af J and J Historic House Hotel

Læs personlige anmeldelser af J and J Historic House Hotel som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af J and J Historic House Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Firenze= Dobbelt takst!!!

Firenze er en en by med mange flotte,og historiske bygninger,men man skal holde sig væk i juli / august.Der er så mange kinesere der er så optaget af at tage selvfies,så det er rent ud sagt forfærdeligt, humoristisk,ja til at græde over at se dette skuespil blive rullet ud over alt.Jeg kommer til Firenze igen engangi efterårsmånederne.

Læs mere
 
search map