Hotel i Firenze

Hotel Torre Guelfa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet er indrettet i et palads fra 1200-tallet hvilket indebærer, at alle værelser er forskellige. Der er en herskabelig og atmosfærefyldt opholdsstue, hvor der jævnligt afholdes klaverkoncerter. Men det mest imponerende er hotellets private tårn, som blev opført af Buondelmonti-familien. Her på den lille tagterrasse kan du slappe af og nyde den fantastiske udsigt over byens tage.

Charmerende hotel med fantastisk udsigt

Hotellet er pænt og enkelt indrettet, og selv om nogle møbler er lidt slidt, er det et charmerende hotel med et meget venligt personale, som gør alt for, at du har det godt under dit ophold. Ud over tårnet, hvor du kan nyde et godt glas vin til solnedgangen, har hotellet også en morgenmadssal.

Området er et af de bedste i Firenze. Hotellet ligger i en smal gyde, og du har alle byens mange tilbud lige uden for døren, hvilket betyder, at du hurtigt og enkelt kan komme til og fra hotellet i dagens løb. Samtidig har du et bredt udvalg af restauranter med udendørsservering i nærområdet.

Læs mere om Hotel Torre Guelfa

Noget som kan være godt at vide, hvis du ankommer med bil er, at du skal kontakte hotellet inden ankomst, så de kan registrere din nummerplade. Ellers må du ikke køre ind i det historiske centrum. Receptionen kan også give dig tips om nærmeste parkeringshus, som de samarbejder med.

Værelser i klassisk stil

Der er 31 værelser på Hotel Torre Guelfa, som alle er enkelt men komfortabelt indrettet. De har alle forskellige stil og farve. Der er aircondition, satellit TV og wi-fi. Værelserne er fordelt på flere etager, og nogle værelser har gulvtæppe. Der findes fire forskellige værelsestyper: classic, superior, juniorsuite og firesengsværelser.

Lejlighederne ligger i en anden bygning et par minutter (til fods) væk fra hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Torre Guelfa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map