Anmeldelser af Hotel Spagna Varsavia

Hotel Spagna
 
Hotel Spagna Varsavia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Spagna Varsavia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Spagna Varsavia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Spagna Varsavia som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Spagna Varsavia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Karsten og Rejsefælle fra Hojbjerg boede på Hotel Spagna i Firenze fra d. 26. februar til d. 2. marts 2007.

Vi havde en god tur til Firenze. Det er en virkelig spændende by, og vi nåede at se rigtig meget på de få dage, vi var der. Som "guide" brugte vi (som næsten altid på vore rejser) Lonley Planet. Disse guide-bøger kan varmt anbefales, da de giver information om næsten alt. Tidspunktet (marts) var velvalgt. Temperaturen var tilpas, og først og fremmest var der ikke den mængde turister, som vi havde hørt, kan være et problem på andre årstider. Vi fløj med Ryanair - Billund/Pisa. I flyet købte vi busbillet til Firenze, og bussen afgik lige uden for lufthavnsterminalen i Pisa. Vores hotel lå i perfekt gå-afstand (ca. 10 min.) fra busterminalen i Firenze. På hotellet, som på forhånd var orienteret om vores sene ankomst, blev vi meget venligt budt velkommen. Vi havde valgt et 2-stjernet hotel. Alt på hotellet fungerede perfekt, men vi må nok tilstå, at billederne ikke helt viste virkeligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anne Grethe og Steen fra Hørsholm boede på Hotel Spagna i Firenze fra d. 9. til d. 10. september 2005 og igen fra d. 17. til d. 18. september 2005.

Min kone og jeg vendte igår tilbage fra vores ferietur til Italien i Toscana. Tak først og fremmest for en god sagsbehandling fra Deres side i forbindelse med tilrettelæggelsen. Der var ingen problemer under afviklingen af turen med det der var ordnet hjemmefra. Dernæst et par bemærkninger om vores to opholdssteder: Hotel Spagna i Firenze og La Prodaia i Siena.

Firenze var under nedtur og hjemtur transitsted for hovedopholdet i Siena. Derfor havde vi valgt et hotel nær banegården. Den forventning blev opfyldt, men dermed er også alting sagt. Vi forstår ikke, hvorfor hotellet har fået to stjerner. Der var pænt og rent, men har man mere end ganske let baggage med, så skal man være bjergbestiger for at komme op på etagerne. Betjeningen var venlig, men værelserne bar præg af et hotel i forfald. Ved afrejsen hjem var der ikke varmt vand i hanerne. Hotellet bør ikke anbefales til andet end transit med let baggage.

Derimod kan La Prodaia ikke få stjerner nok. Stedet, omgivelserne og ikke mindst værtsparret Rosati var hele turen værd. Hvis man involverer sig i den ferieform, der hedder agriturismo, må man være parat til aktivt at deltage i stedets aktiviteter, om ikke ved direkte arbejde, men ved interesse for gårdens aktiviteter. Gør man det, får man ti-fold igen.

La Prodaia bør stærkt anbefales til alle, der ikke vil bo i en stor by, men alligevel have den indenfor rækkevidde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nanna og hendes mand fra Ribe boede på Hotel Spagna i Firenze fra d. 26. til d. 29. august 2005.

I Firenze boede vi på Hotel Spagna, et lille meget enkelt hotel. Tror ikke ejeren er handyman... Værelset var mod gården igen meget enkelt med et ok stort badeværelse. Vi mærkede ikke at hotellet lå ud til en trafikeret vej. Det lugtede af mad/ristet brød ind i mellem, der var sandwich bar ved sidden af, men vi fik hvad vi havde betalt for et rigtig by hotel. Hotellet lå rigtig godt, lige midt i det hele og meget kort gang til en rigtig god restaurant ved Medici-kapellet.

Firenze er super simpelthen fantastisk, vejret, stemningen, kulturen, maden og det at det hele ligger så tæt giver en meget koncentreret oplevelse. Der er rigtig mange turister i Firenze specielt ved domkirken og uffizi palæet. På hotellet fik vi en brochure med guidede ture de kunne bestille for os, det benyttede vi os af. Så vi så Uffizi Palæet uden at stå i kø og med guide det var dyrere men vi fik rigtig meget ud af det. Det kan anbefales.
Ellers er der kun og sige om Firenze det skal opleves, men tag godt med penge med. Aldrig har jeg set så mange lækre butikker.

Det var en super tur og vi vil helt sikkert benytte in-italia ige

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og Troels fra Ølstykke boede på Hotel Spagna i Firenze fra d. 11. til d. 17. juli 2005.

Jamen, vi havde da en dejlig uge i Firenze. Det var første gang, vi bestilte en ferie over nettet, så det var lidt spændende, men det gik altså godt. Vi boede på Hotel Spagna og havde på forhånd (men EFTER at vi havde booket hotel) læst, at morgenmaden der ikke ikke var særlig god. Det var helt rigtigt, men det lod vi os nu ikke slå ud af. Det gjorde derimod et par unge engeske piger, som det åbenbart helt tog pippet fra. De spiste absolut ingenting. Så hvis man er til et stort morgenbord med ost, æg osv., skal man ikke bo på Hotel Spagna. Det skal man heller ikke, hvis man er meget overvægtig, for så kan man altså ikke komme ind i brusekabinen i det ellers nydelige badeværelse. Men værelset var stort, og personalet sødt og venligt. Vi havde glædet os meget til at besøge "Gli Uffizi", men det måtte vi opgive. Hver dag var der en 300-400 meter lang kø, og vi vidste godt, man kan reservere, men det fik vi altså ikke gjort. Vi skulle nok have spurgt på hotellet, om de ville booke til os. Pyt, der var masser af andre smukke museer, hvor det var knap så besværligt at komme ind. Vi opdagede på tredjedagen kirken San Miniato al Monte lidt uden for byen, og her nød vi flere gange freden og roen og ikke mindst den storslåede udsigt over Firenze. Det er et "must", når man kommer på de kanter! En dag var min mand guide og havde tilrettelagt et morsomt program. I en af de "kloge" bøger havde han læst om mange specielle butikker, og dem førte han mig igennem. Bl.a. så vi en kæmpemæssig legetøjsforretning og et gammelt apotek, hvor man stadig benytter munkenes "hemmelige" opskrifter. Det kan anbefales. Udefra ser forretningerne ikke ud af noget som helst, så det snyder, og man tror ikke, der er noget interessant bagved, men det er der altså. Det var også nemt at tage toget til Pisa, hvilket vi gjorde en dag og med egne øjne så, hvor skævt tårnet er. Det var en fin og oplevelsesrig uge i Firenze, så det er en ferie, vi vil huske med glæde. Og så var det jo nemt at bestille både fly og hotel!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map