Hotel i Firenze

Hotel Santa Croce

 
Hotel Santa Croce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Croce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

God service og kun 10 værelser

Hotel Santa Croce har fået sit navn fra den nærliggende kirke Santa Croce, som er en af Firenzes velbesøgte seværdigheder. Det er et lille hotel med blot 10 værelser, som er indrettet i et af Firenzes gamle paladser som stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Selv om det er et lille hotel, er der alligevel døgnbetjent reception, og der er wi-fi på hele hotellet. Du har mulighed for at spise en kontinental morgenmad på hotellet, inden du skal ud at opleve den spændende by, og når du kommer tilbage, kan du få en kop kaffe eller et koldt glas vin i hotellets bar. På trods af de beskedne 2 stjerner, får Hotel Santa Croce alligevel en meget høj bedømmelse af de rejsende, og det kan altid være godt at vide.

Du har gåafstand til alle byens seværdigheder


Foretrækker du at opleve byen på cykel, ligger der en cykeludlejning lige i nærheden, og ellers ligger de fleste af byens spændende seværdigheder i gåafstand. Inden for en afstand på max. 500 meter finder du både rådhuset Palazzo Vecchio, kunstmuseet Uffizi og den imponerende domkirke Santa Maria del Fiore med Brunelleschis verdensberømte kuppel. Der er også mange spisesteder nær hotellet, og så bor du først og fremmest dør om dør med de lokale florentinere, hvilket er en oplevelse i sig selv.

Læs mere om Hotel Santa Croce

Enkle men komfortable værelser

Værelserne er pænt men enkelt indrettet i klassisk stil. Alle værelserne har som minimum aircondition, TV, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer

Værelserne på Hotel Santa Croce

Skjul teksten
 
 
search map