Hotel i Firenze

Hotel Santa Croce

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God service og kun 10 værelser

Hotel Santa Croce har fået sit navn fra den nærliggende kirke Santa Croce, som er en af Firenzes velbesøgte seværdigheder. Det er et lille hotel med blot 10 værelser, som er indrettet i et af Firenzes gamle paladser som stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Selv om det er et lille hotel, er der alligevel døgnbetjent reception, og der er wi-fi på hele hotellet. Du har mulighed for at spise en kontinental morgenmad på hotellet, inden du skal ud at opleve den spændende by, og når du kommer tilbage, kan du få en kop kaffe eller et koldt glas vin i hotellets bar. På trods af de beskedne 2 stjerner, får Hotel Santa Croce alligevel en meget høj bedømmelse af de rejsende, og det kan altid være godt at vide.

Du har gåafstand til alle byens seværdigheder


Foretrækker du at opleve byen på cykel, ligger der en cykeludlejning lige i nærheden, og ellers ligger de fleste af byens spændende seværdigheder i gåafstand. Inden for en afstand på max. 500 meter finder du både rådhuset Palazzo Vecchio, kunstmuseet Uffizi og den imponerende domkirke Santa Maria del Fiore med Brunelleschis verdensberømte kuppel. Der er også mange spisesteder nær hotellet, og så bor du først og fremmest dør om dør med de lokale florentinere, hvilket er en oplevelse i sig selv.

Læs mere om Hotel Santa Croce

Enkle men komfortable værelser

Værelserne er pænt men enkelt indrettet i klassisk stil. Alle værelserne har som minimum aircondition, TV, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Albergo Firenze

Firenze, Toscana

Hotel Ambrosiano

Montecatini Terme, Toscana

Casa Rovai

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map