Hotel i Firenze

Hotel Pierre

 
Hotel Pierre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pierre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor midt i byen hjerte

Du bor som sagt midt i byens hjerte. Beliggenheden gør, at du aldrig behøver at gå langt for at få noget at spise eller drikke, og du har til og med en god restaurant med udendørs servering i samme gade som hotellet. Der er flere tøjbutikker, barer og caféer rundt om hjørnet på Via Calimala, og det tager blot 10 minutter at gå til Firenzes store skindmarked ved Piazza San Lorenzo.

Et godt hotel med høfligt personale

På Hotel Pierre bliver du budt velkommen med åbne arme, og personalet gør deres yderste for, at du skal få så behagelig en ferie som muligt. Der er lobby og reception samt et opholdsrum, hvor du har mulighed for at planlægge dagens gøremål. Receptionen hjælper dig gerne, hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du har lyst til at bestille bord på en restaurant, billetter til forskellige events eller seværdigheder.

På hotellet er der en morgenmadsrestaurant, som serverer en god buffet, og der er også en bar, hvor du kan bestille noget godt at drikke.

Læs mere om Hotel Pierre

For mange er beliggenheden noget af det vigtigste, når det gælder valg af hotel i en by som Firenze. Har du det på samme måde, skal du nok kigge lidt nærmere på Hotel Pierre. Den fine gamle bygning ligger nemlig midt i byens historiske centrum, blot ca. 500 meter fra en af Firenzes vigtigste pladser, Piazza del Duomo. Mere centralt bliver det ikke.

Du bor i komfortable værelser

Værelserne på Hotel Pierre er både gode og komfortable. Der er 50 værelser i forskellige kategorier, og vi kan tilbyde overnatning i forskellige typer af dobbeltværelser. De har alle aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map