Hotel i Firenze

Hotel Panama

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God og central beliggenhed til det meste

Hotel Panama ligger i et fredeligt område med lokal bebyggelse lige i udkanten af Firenzes historiske centrum. Det er indrettet i to bygninger fra begyndelsen af 1900-tallet, og der er privat parkering mod betaling i hotellets gård, så længe der er plads. Du kan køre til hotellet uden at komme ind i byens såkaldte miljøzone, hvilket er en stor fordel. Hvis du ankommer med offentlig transport, er der ikke langt til stationen. Kommer du til Firenze for at deltage i en af de mange messer som finder sted i byen, kan beliggenheden næsten ikke blive bedre, for der er kun kort gåafstand til Fortezza da Basso, hvor de fleste af byens kongresser finder sted. Når du skal på oplevelse blandt Firenzes mange verdensberømte attraktioner, kan du gå til det meste på mellem 10 og 20 minutter, men du kan naturligvis også vælge at tage den lokale bus.

Et hyggeligt hotel med en god service

Gennem årene er hotellet blevet løbende renoveret, og det holder en god 3-stjernet standard. Der er en lille reception, elevator, wi-fi, parkeringsplads i hotellets gård mod betaling og så længe der er plads, der er også en hyggelig morgenmadsrestaurant og en bar, så du altid kan få et godt glas vin eller en god kop italiensk kaffe. I sommerperioden kan du nyde din morgenmad på den private veranda i hotellets gård, og her kan du naturligvis også hygge dig efter dagens mange oplevelser.

Læs mere om Hotel Panama

Pæne værelser med god komfort

Der er i alt 20 pænt indrettede værelser i forskellige kategorier, som ligger enten i hovedbygningen eller i den mindre bygning i gården. Indretningen er klassisk med gulve i terrakotta og værelserne er udstyret med satellit-TV, minibar, aircondition samt badeværelse med toilet, bruser eller karbad samt hårtørrer. Enkelte værelser har balkon, men det er ikke noget vi kan garantere.

Læs om værelserne på Hotel Panama

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map