Hotel i Firenze

Hotel Palazzo Ricasoli

Tilbygningen - her er nogle af værelserne placeret
 
Hotel Palazzo Ricasoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Palazzo Ricasoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Centralt placeret

Hotel Palazzo Ricasoli er placeret i hjertet af Firenzes historiske centrum. Der er kun en kort gåtur fra Accademia galleriet og domkirken. Et perfekt sted for dig, der vil besøge museer, gallerier og Firenzes mange andre attraktioner. Lige uden for hotellets dør er der et stort udvalg af Trattoria’er, vinbarer og butikker.

Bo i et palads fra det 16. århundrede

Hotellet er placeret i et palads fra det 16. århundrede, som i sin tid var ejet af Ricasoli familien. Hotellet har bevaret familiens private kunstsamling. Når du går rundt på hotellettet fornemmer man hurtigt den majestætiske stemning med smukt dekorerede vægge og et loft fyldt med ornamenter. Hotellet er officielt klassificeret som et 4. stjernet hotel. Hos In-Italia vil vi hellere være konservative og klassificerer det med 3½ sole. Hotellets service er af en høj standard og der findes både en restaurant og en bar på hotellet. Du kan vælge at drikke din morgenkaffe i hotellets gårdhave efter morgenmadsbuffeten. Hvis du ikke har lyst til at gå ud i byen, er der gode muligheder for at slappe på en behagelig dækstol i gårdhaven, læse en god bog, tage en lur eller spise en lækker frokost i solen.

Hvis du vil ud at nyde byen, er hotellets receptionist god og kan guide dig til byens seværdigheder, hjælpe med at bestille museumsbilletter eller f.eks. organisere en vinsmagning. Hotellet har parkeringsfaciliteter, der koster ca. 20 Euro per nat.

Læs mere om Hotel Palazzo Ricasoli

Værelser og lejligheder i den gamle stil

Hotel Palazzo Ricasoli tilbyder både værelser og lejligheder. I alt har hotellet 101 værelser og lejligheder. Værelserne er klassiske, nogle vil sige gammeldags og vi syntes ikke de var særlig godt lydisoleret. Værelserne er meget store og komfortabelt indrettet med aircondition, satellit-tv, wifi-internet og en- suite badeværelser med bruser. Lejlighederne har alle et lille kitchenette.

Bemærk nogle af værelserne er placeret i en nyere tilbygning.

Læs om værelserne på Hotel Palazzo Ricasoli

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Palazzo Ricasoli

Læs personlige anmeldelser af Hotel Palazzo Ricasoli som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Palazzo Ricasoli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Godt sted, meget fin beliggenhed og dejlig morgenmad

Meget god plads i firemands-værelset. Det var som en lejlighed. Man kunne oven i købet lave mad, hvis man ville. Det eneste, vi savnede, var Wifi, som var meget svagt i lejligheden.

Morgenmaden havde alt, hvad man kunne ønske sig som skandinav.

Beliggenheden var god med kun ti minutter til fods til centrale dele af Firenze. Parkeringen var dog dyr for to nætter.

Læs mere
 
search map