Hotel i Firenze

Hotel Monna Lisa

 
Hotel Monna Lisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Monna Lisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en fredelig gade midt i Firenzes historiske centrum ligger det firestjernede Hotel Monna Lisa i en smuk renæssancebygning. Dele af Palazzo Marzichi-Lenzi er fra tolv- eller trettenhundredetallet, men dets nuværende udseende stammer fra fjorten- og femtenhundredetallet, hvor Firenze som bekendt oplevede sin storhedstid.

I attenhundredetallet tilhørte palæet familien Ciardi Dupré, og den dag i dag rummer hotellet mange skulpturer og andre arbejder af den berømte skulptør Giovanni Dupré. I nittenhundredehalvtredserne påbegyndte man den gradvise forandring af bygningen til hotel, og i dag finder vi her en række smagfulde værelser i såvel den gamle bygning som i det nyere anneks.

Læs mere om Hotel Monna Lisa

Vi har valgt kun at sælge de såkaldte "superiorværelser", der befinder sig i annekset, da de er både større, har væsentlig bedre badeværelser med bruser eller badekar og er mere homogene i deres stil end de gamle værelser i hovedbygningen. Der er kun elevator i annekset.

Fællesrummene er særdeles charmerende og stemningsfulde, og når man befinder sig i den frodige gårdhave, glemmer man let for en stund, at man befinder sig i en pulserende storby. Her er desuden bar, solrig terrasse, internet-point og træningsrum med 4-5 maskiner, som kan benyttes gratis. Hotellet har også nogle få parkeringspladser og konferencelokaler.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Grand Hotel Cavour

Firenze, Toscana

Terrazza Belvedere

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

search map