Hotel i Firenze

Hotel Monna Lisa

 
Hotel Monna Lisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Monna Lisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en fredelig gade midt i Firenzes historiske centrum ligger det firestjernede Hotel Monna Lisa i en smuk renæssancebygning. Dele af Palazzo Marzichi-Lenzi er fra tolv- eller trettenhundredetallet, men dets nuværende udseende stammer fra fjorten- og femtenhundredetallet, hvor Firenze som bekendt oplevede sin storhedstid.

I attenhundredetallet tilhørte palæet familien Ciardi Dupré, og den dag i dag rummer hotellet mange skulpturer og andre arbejder af den berømte skulptør Giovanni Dupré. I nittenhundredehalvtredserne påbegyndte man den gradvise forandring af bygningen til hotel, og i dag finder vi her en række smagfulde værelser i såvel den gamle bygning som i det nyere anneks.

Læs mere om Hotel Monna Lisa

Vi har valgt kun at sælge de såkaldte "superiorværelser", der befinder sig i annekset, da de er både større, har væsentlig bedre badeværelser med bruser eller badekar og er mere homogene i deres stil end de gamle værelser i hovedbygningen. Der er kun elevator i annekset.

Fællesrummene er særdeles charmerende og stemningsfulde, og når man befinder sig i den frodige gårdhave, glemmer man let for en stund, at man befinder sig i en pulserende storby. Her er desuden bar, solrig terrasse, internet-point og træningsrum med 4-5 maskiner, som kan benyttes gratis. Hotellet har også nogle få parkeringspladser og konferencelokaler.

Skjul teksten
 
 
search map