Anmeldelser af Hotel Medici

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Medici

Læs personlige anmeldelser af Hotel Medici som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Medici. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

fantastisk belligenhed

Det bedste ved hotellet var den absolut perfekte beliggenhed og den smukke terrasse øverst oppe. Værelserne var rene og pæne og meget simpelt indrettet. Morgenmaden var til gengæld elendig (tørt rundstykke, dårlig kaffe, lidt smør og marmelade) Så vi gik i stedet ned på caféen ved siden af og købte en rigtig god kop kaffe og sandwich. Og det var også hyggeligt, men selvfølgelig en lidt dyrere løsning end hvis morgenmaden havde været acceptabel på hotellet.

Firenze som feriedestination

Hotel Medici
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Medici
Dobbeltværelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Santa Croce

Firenze, Toscana

Albergo Firenze

Firenze, Toscana

Hotel Martelli

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Populært i Toscana

search map