Hotel i Firenze

Hotel Medici

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Medici har højt sandsynligt fået dets navn fra Medici dynastiet i det 15. århundrede, da den noble Medici familie dominerede det meste af regionen i det, vi nu kalder Toscana. Hotel Medici et enkelt hotel, midt i Firenzes pulserende centrum, hvor du har mulighed for at overnatte til en god pris. Du skal være opmærksom på, at hotellet iblandt benyttes af studentergrupper.

Enkelt, men stadigvæk berigende

Udover den fantastiske tagterrasse hvorfra du bl.a. kan se domkirken, så er Hotel Medici et ganske enkelt hotel. Det er perfekt beliggende i centrum af Firenze, der byder på historiske steder, såsom Piazza della Signoria, Galleria degli Uffizi og Ponte Vecchio. Hotel Medici ligger heller ikke langt fra togstationen Santa Maria Novella, som gør det ideelt for dig, som ankommer uden bil. Så snart du træder ud af hoveddøren, befinder dig i midten af det livlige byliv i Firenze, som omfatter restauranter, butikker, cafeer og barer.

Læs mere om Hotel Medici

Så nu er du advaret om at den fantastiske tagterrasse kan stjæle meget af din tid og især når den glade bartender tilbyder dejlige forfriskninger du kan tage med op mens du nyder udsigten. Der er ingen restaurant på stedet, men du kan købe en snack fra baren hele dagen. Hotellets personale i receptionen er behjælpelige med eventuelle tjenester eller spørgsmål og om morgenen serveres en simpel morgenbuffet på hotellets morgenmadsområde.

Ældre værelser i gammel stil

Hotellet har i alt 40 værelser, som er rustikt og lidt gammeldags indrettet, men dog stadig komfortable. Vær opmærksom på, at du befinder dig i det pulserende centrum af Firenze, og derfor kan opleve støj fra gaderne og nattelivet. Værelserne på Hotel Medici er enkle og har alle eget badeværelse med toilet og bruser.

Læs om værelserne på Hotel Medici

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Medici

Læs personlige anmeldelser af Hotel Medici som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Medici. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Medici

et centralt hotel. Med en flot terrasse med en vidunderlig udsigt. Til Prisen ok.

Hotellet er perfekt til få dage i Firense. Billigt, hvis man bare skal bruge værelserne til overnatning

Læs mere

Lille hjemligt sted og i nærhed til Firenze.

Med den rette beliggenhed i shoppingkvarter og i gåafstand til alt.
Seværdigheder, floden, restauranter og shopping. Medici er lidt gammeldags,
godt og lille. En enkel morgenmad uden "svinger i valsen" og god.
Måske lidt for meget larm fra gaden om natten. Ørepropper anbefales. Ellers havde vi det udmærket!

Læs mere

fantastisk belligenhed

Det bedste ved hotellet var den absolut perfekte beliggenhed og den smukke terrasse øverst oppe. Værelserne var rene og pæne og meget simpelt indrettet. Morgenmaden var til gengæld elendig (tørt rundstykke, dårlig kaffe, lidt smør og marmelade) Så vi gik i stedet ned på caféen ved siden af og købte en rigtig god kop kaffe og sandwich. Og det var også hyggeligt, men selvfølgelig en lidt dyrere løsning end hvis morgenmaden havde været acceptabel på hotellet.

Læs mere
 
search map