Hotel i Firenze

Hotel Medici

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Medici har højt sandsynligt fået dets navn fra Medici dynastiet, der startede i det 15. århundrede, da den noble Medici familie dominerede det meste af regionen i det, vi nu kalder Toscana.
Vi kan dog roligt forsikre dig om at det intet har at gøre med læger eller medicinsk aktivitet. Tværtimod er Hotel Medici et enkelt hotel, hvor du har mulighed for at få en god overnatning til en god pris.

Enkelt, men stadigvæk berigende

Udover den rummelige og fantastiske tagterrasse der vender mod Duomoen samt de flotte omgivelser, så er Hotel Medici et ganske enkelt hotel. Det er perfekt beliggende i centrum af Firenze, der byder på historiske steder, såsom Piazza della Signora, Galleria degli Uffizi og Ponte Vecchio. Hotel Medici befinder sig også nær togstationen Santa Maria Novella, som gør det ideelt for dig som ankommer uden bil.
Så snart du træder ud af hoveddøren, så vil du befinde dig i midten af det livlige toscanske byliv som indeholder restauranter, butikker, cafeer samt barer.

Læs mere om Hotel Medici

Så nu er du advaret om at den fantastiske tagterrasse kan stjæle meget af din tid og især når den glade bartender tilbyder dejlige forfriskninger du kan tage med op og nyde udsigten. Der er ingen restaurant på stedet, men du kan købe en snack fra baren hele dagen.
Hotellets personale i receptionen er altid klar til at være behjælpelige med eventuelle tjenester eller spørgsmål og om morgenen serveres en simpel morgenbuffet på hotellets morgenmadsområde.

Gammeldags værelser

Hotellet har i alt 40 værelser, som er rustikt gammeldags indrettet, men dog stadig komfortable. Vær opmærksom på, at du befinder dig i det pulserende centrum af Firenze, og derfor kan opleve støj fra gaderne og nattelivet. Værelserne på Hotel Medici er enkle og har alle eget badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Albergo Firenze

Firenze, Toscana

Hotel Martelli

Firenze, Toscana

Hotel Ambrosiano

Montecatini Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Toscana

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map