Hotel i Firenze

Hotel Medici

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Medici har højt sandsynligt fået dets navn fra Medici dynastiet i det 15. århundrede, da den noble Medici familie dominerede det meste af regionen i det, vi nu kalder Toscana. Hotel Medici et enkelt hotel, midt i Firenzes pulserende centrum, hvor du har mulighed for at overnatte til en god pris. Du skal være opmærksom på, at hotellet iblandt benyttes af studentergrupper.

Enkelt, men stadigvæk berigende

Udover den fantastiske tagterrasse hvorfra du bl.a. kan se domkirken, så er Hotel Medici et ganske enkelt hotel. Det er perfekt beliggende i centrum af Firenze, der byder på historiske steder, såsom Piazza della Signoria, Galleria degli Uffizi og Ponte Vecchio. Hotel Medici ligger heller ikke langt fra togstationen Santa Maria Novella, som gør det ideelt for dig, som ankommer uden bil. Så snart du træder ud af hoveddøren, befinder dig i midten af det livlige byliv i Firenze, som omfatter restauranter, butikker, cafeer og barer.

Læs mere om Hotel Medici

Så nu er du advaret om at den fantastiske tagterrasse kan stjæle meget af din tid og især når den glade bartender tilbyder dejlige forfriskninger du kan tage med op mens du nyder udsigten. Der er ingen restaurant på stedet, men du kan købe en snack fra baren hele dagen. Hotellets personale i receptionen er behjælpelige med eventuelle tjenester eller spørgsmål og om morgenen serveres en simpel morgenbuffet på hotellets morgenmadsområde.

Ældre værelser i gammel stil

Hotellet har i alt 40 værelser, som er rustikt og lidt gammeldags indrettet, men dog stadig komfortable. Vær opmærksom på, at du befinder dig i det pulserende centrum af Firenze, og derfor kan opleve støj fra gaderne og nattelivet. Værelserne på Hotel Medici er enkle og har alle eget badeværelse med toilet og bruser.

Læs om værelserne på Hotel Medici

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map