Hotel i Firenze

Hotel Martelli

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Komfort versus pris

For nogle handler det med at være i Firenze ikke så meget om hvor de bor, men mere den tid de bruger på at se de forskellige seværdigheder. Uanset om det er den gode pris som trækker eller den centrale beliggenhed, så er der mange grunde til at vælge Hotel Martelli. Det ligger i en historisk og elegant bygning, som tilhørte den florentinske adelsfamilie Medici, og er et af de få hoteller, der stadig udstråler den typiske renæssanceatmosfære fra fortiden. Udover atmosfæren, så byder Hotel Martelli også på velbevarede ornamenter, smukke fresker og en fin antik indretning.

Den hjemmelige fornemmelse

Hotel Martelli er et relativt lille hotel, men med en varme, der giver en hjemlig fornemmelse så snart du træder ind af døren.
Hotel Martelli har en central beliggenhed på vejen Via Panzini, der fører fra kirken Santa Maria Novella til den karakteristiske domkirke Santa Maria del Fiore. Syd for domkirkepladsen finder du små, hyggelige gader, der udgør det historiske centrum og hvor du bl.a. kan finde butikker, restauranter samt cafeer og som fører til Palazzo Vecchio og Piazza della Signoria.
Hvis fordelen ved den centrale beliggenhed ikke har overbevist dig endnu, så kan vi supplere med, at der er mindre end 3 minutters gang til Firenzes hovedbanegård.

Læs mere om Hotel Martelli

Hotel Martelli tilbyder en god service og gode faciliteter, såsom gratis Wifi på hele hotellet samt en ekstraordinær sen check-ud tid kl. 14:00, hvis det er muligt, men spørg i receptionen når du checker ind. Bagved hotellet, finder du en nydelig gårdhave, hvor du enten kan nyde en drink eller bare slappe lidt af. Hvis du ankommer i bil, så har Hotel Martilli en aftale med et nærliggende parkeringshus, hvor du får rabat. Forhør dig i receptionen når du ankommer til hotellet, men vær opmærksom på, at hotellet ligger i en miljøzone. Morgenmaden er en gennemsnitlig italiensk morgenmad, som bliver serveret af hotellets venlige personale.

Rummelig, hyggelig og klassisk

Hotel tilbyder i alt 53 værelser i forskellige størrelser. De fleste værelser er forholdsvis rummelige og udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, værdiboks samt eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer. Nogle af værelserne har antikke møbler og fresker i loftet, men det kan ikke garanteres.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Albergo Firenze

Firenze, Toscana

Hotel Ambrosiano

Montecatini Terme, Toscana

Hotel Botticelli

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map