Hotel i Firenze

Hotel Martelli

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Komfort versus pris

For nogle handler det med at ankomme til Firenze ikke så meget om hvor de bor, men mere den tid de bruger på at se de forskellige seværdigheder. Uanset om det er den gode pris som trækker eller komforten, så er der mange grunde til at opholde sig på Hotel Martelli.
Hotel Martelli ligger i en historisk og elegant bygning, som tilhørte den Florentine adle "Medici" familie, og er et af de få hoteller, der stadig er udstyret med den typiske renæssance atmosfære fra fortiden. Udover atmosfæren, så byder Hotel Martelli på velbevaret smukke ornamenter, kalkmalerier og en smuk antik indretning.

Den hjemmelige fornemmelse

Hotel Martelli er et relativt lille hotel, men med en varme, der giver en hjemmelig fornemmelse så snart man træder ind af døren.
Hotel Martelli har en central beliggenhed på Via Panzini vejen, der fører fra Santa Maria Novella til den karakteristiske Duomo.
Syd for Piazza del Duomo, finder man små, hyggelige gader, der udgør den historiske centrum og hvor man bl.a. kan finde butikker, restauranter samt cafeer og som fører til Palazzo Vecchio og Piazza della signora.
Hvis den centrale beliggenhed ikke har overbevist dig endnu, så kan vi supplere med mindre end 3 minutters gå gang til Firenzes centrale station.

Læs mere om Hotel Martelli

Hotel Martelli tilbyder en god service og gode faciliteter, såsom gratis Wifi på hele hotellet samt en ekstraordinær sen check-ud tid kl. 14:00. Bagved hotellet, finder du en nydelig gårdhave, hvor du enten kan nyde en drink eller bare slappe lidt af. Hvis du ankommer i bil, så har Hotel Martilli en aftale med et nærliggende parkeringshus, hvor du får rabat på billetpriserne, det ved de mere om i receptionen når du ankommer til hotellet.
Morgenmaden er en gennemsnitlig italiensk morgenmad, dog bliver der serveret friske croissanter og kaffe af hotellets venlige personale.

Rummelig, hyggelig og klassisk

Hotel tilbyder 53 værelser i forskellige størrelser. Her finder du både dobbelt- og 3-sengsværelser. De fleste værelser er rummelige og udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, værdiboks samt eget badeværelse med gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har elegant møblement og malede loft.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Medici

Firenze, Toscana

Albergo Firenze

Firenze, Toscana

Hotel Ambrosiano

Montecatini Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

search map