Hotel i Firenze

Hotel Malaspina

 
Hotel Malaspina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Malaspina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo i historiske omgivelser

Det familiedrevne Hotel Malaspina som er indrettet i en historisk bygning, og ligger i grønne omgivelser på Piazza Indipendenza i kort gåafstand til Firenzes hovedbanegård (ca. 5 minutters gang) og det øvrige centrum (ca. 10 minutters gang). Fra pladsen foran hotellet er der busforbindelser til den øvrige del af byen, hvis du ikke foretrækker at gå. Der er et godt udvalg af spisesteder inden for meget kort afstand, og du bor dør om dør med mange af de lokale florentinere.

Gode faciliteter

Hotellet har 24-timers reception, der er en bar, som er åben allerede fra om formiddagen til sent på aftenen, en morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid, samt en hall, en hyggelig opholdsstue og et lille mødelokale. Hvis du ankommer i bil, er der mulighed for at parkere i en nærliggende garage.

Læs mere om Hotel Malaspina

Godt udgangspunkt til at udforske byen

Hvis du vælger at bo på Hotel Malaspina, har du et rigtig godt udgangspunkt til at udforske byen, men bor samtidig i behagelig afstand til byens til tider lidt støjende natteliv. Der er kun en kort spadseretur til det store indendørs fødevaremarked i to etager, men også til det berømte udendørs San Lorenzo-marked, hvor du kan købe alverdens ting, bl.a. skindtasker. Firenze er jo kunstens mekka, og de mange verdensberømte museer ligger stort set lige uden for døren, og så må du naturligvis heller ikke gå glip af den imponerende domkirke Santa Maria del Fiore.

Pæne men enkle værelser

De 31 værelser er alle pænt men enkelt indrettet. De fleste har fliser eller parket på gulvene, men der findes også nogle få værelser med tæppe. Værelserne har aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Malaspina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Malaspina som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Malaspina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Malaspina

Hyggeligt hotel

Fin betjening - hyggelig tag terrasse med udsigt over byens tage - fin beliggenhed nær centrum og banegård - med fordel kan du medtage myggebalsam

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Malaspina

Virkeligt dejligt og hjælpsomt personale. Stort og behageligt værelse med fungerende AC, fungerende køleskab.
Behagelige store senge, ekstra puder. Stille rum (man hørte næsten intet udefra), tykke vægge, vi hørte ikke meget til naboerne heller.
Lille sikkerhedsboks i værelset, rækker til dokumenter men ikke til f.eks laptop.
Vi fik hjælp til at udskrive billetter.
Det tager et øjeblik at tage til togstationen men der er ikke langt til seværdigheder.
Rent både i værelset og i badeværelset.

Læs mere

OK

Personalet var hjælpsomt. Sengen var for hård for mig, men det ordnede de med en tynd ekstramadras så den blev blødere. Det var værdsat, men værelset lugtede af parfume. Udluftning og AC afhjalp problemet, men ACen larmede så jeg ville ikke have den på om natten. Morgenmaden var god.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Malaspina

Læs mere

Centralt beliggende hotel

Et dejligt centralt beliggende hotel med 1 p-plads til hotellets gæster (20 euro om dagen) lige udenfor hotellet. P-hus i byen koster 25 euro om dagen.

Læs mere

Bo og Carin fra Sverige boede på Hotel Malaspina i Firenze fra den 30. april til den 2. maj 2013

Alt fungerede rigtig fint. Både hotellet i Firenze og agriturismoen i San Giminano.
Vi er meget tilfredse.

Og servicen var helt i top!

Læs mere
 
search map