Hotel i Firenze

Hotel Malaspina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i historiske omgivelser

Det familiedrevne Hotel Malaspina som er indrettet i en historisk bygning, og ligger i grønne omgivelser på Piazza Indipendenza i kort gåafstand til Firenzes hovedbanegård (ca. 5 minutters gang) og det øvrige centrum (ca. 10 minutters gang). Fra pladsen foran hotellet er der busforbindelser til den øvrige del af byen, hvis du ikke foretrækker at gå. Der er et godt udvalg af spisesteder inden for meget kort afstand, og du bor dør om dør med mange af de lokale florentinere.

Gode faciliteter

Hotellet har 24-timers reception, der er en bar, som er åben allerede fra om formiddagen til sent på aftenen, en morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid, samt en hall, en hyggelig opholdsstue og et lille mødelokale. Hvis du ankommer i bil, er der mulighed for at parkere i en nærliggende garage.

Læs mere om Hotel Malaspina

Godt udgangspunkt til at udforske byen

Hvis du vælger at bo på Hotel Malaspina, har du et rigtig godt udgangspunkt til at udforske byen, men bor samtidig i behagelig afstand til byens til tider lidt støjende natteliv. Der er kun en kort spadseretur til det store indendørs fødevaremarked i to etager, men også til det berømte udendørs San Lorenzo-marked, hvor du kan købe alverdens ting, bl.a. skindtasker. Firenze er jo kunstens mekka, og de mange verdensberømte museer ligger stort set lige uden for døren, og så må du naturligvis heller ikke gå glip af den imponerende domkirke Santa Maria del Fiore.

Pæne men enkle værelser

De 31 værelser er alle pænt men enkelt indrettet. De fleste har fliser eller parket på gulvene, men der findes også nogle få værelser med tæppe. Værelserne har aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map