Hotel i Firenze

Hotel Machiavelli Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Firenze er én stor kulturskat, og i det store historiske centrum har langt de fleste bygninger oplevet mange forandringer gennem århundrederne. Bygningen der rummer Hotel Machiavelli Palace var således i 1300-tallet et kloster for siden at blive hjem for adelsfamilier og endelig efter en omfattende ombygning og restaurering i år 2000 det nuværende hotel, som på fornem vis forstår at kombinere fortidens stemning og vore dages ønsker om høj komfort.

Mere at være end at synes

Når du træder ind i den hyggelige hall fra den travle handelsgade, fornemmer du ikke, at du er på et stort hotel med ikke mindre end 90 værelser. Vægten ligger her mere på det intime end på det "maskinelle", men samtidig kører alt som smurt: det professionelle niveau er højt, og du kan altid finde hjælp til stort set alt i receptionen.

Læs mere om Hotel Machiavelli Palace

Alt til et vellykket ophold

Udover sin glimrende beliggenhed kan Hotel Machiavelli Palace byder på 24-timers reception, bar, morgenmadsrestaurant, hall, lounge, to elevatorer, fjernsynsstue, tagterrasse og wi-fi i hele hotellet. Alle værelserne har eget badeværelse, aircondition, satellit-tv og minibar.

Læs om værelserne på Hotel Machiavelli Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Machiavelli Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Machiavelli Palace som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Machiavelli Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Machiavelli Palace

Central placering, dejlige værelser

Hotel Machiavelli Palace er godt! Vi smilede lidt, da vi ankom. Palace er et stort ord til en lille smågrå indgang til et hotel på den stærkt befærdede Via Nazionale. Smilene blev ægte og brede, da vi så vores værelser. På 5. sal med egne balkoner og en betagende udsigt: bjerge med sne i forgrunden, Markedshallen skråt til siden og Duomo lidt længere nede. Hvad vil du mere? Gåafstand til alt, stationen lige om hjørnet. Og trafikken på Nazionale mærkede vi ikke, nød blot synet af folkelivet oppe fra. Kvaliteten af morgenmadsbuffet - kaffen f.eks. - kunne øges, men servicen var stor!
Vi kommer igen!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Machiavelli Palace

Læs mere

Torben og medrejsende fra Hedehusene boede på Hotel Machiavelli i Firenze fra d. 14. til d. 16. marts 2010.

Vi har haft en dejlig tur. Vi havde nok hotellets bedste værelse på hotellet i Firenze. Vi boede på 5. sal med en stor balcon, hvorfra der var udsigt over hustagene til San Lorenzo kirken og domkirken.

Læs mere

Preben og Ulla fra Albertslund boede på Fonte del Castagno i Sinalunga fra d. 21. til d. 28. juli 2007 og på Hotel Machiavelli i Firenze fra d. 28. til d. 31. juli 2007.

Jo du kan tro vi nød vores ophold i Sinalunga og Firenze i juli 2007. Stedet med de 3 boliger i Sinalunga var helt i top. Vi var jo 3 familier så vi kunne råde både over den smukke parklignende have samt det fine svømmebassin. Roberto var en fortræffelig vært, der efterkom vores mindste ønske. Det var meget fascinerende at gå ud af den lille bagport og så stå i en gade i Sinalunga kun kort fra det hyggelige torv. Her var vi som regel de eneste turister og vi nød ofte vores aftenkaffe der. Beliggenheden er et fint udgangspunkt til besøg i de hyggelige byer i Toscana. Alle - såvel voksne som børn var enige om, det var et sted der var værd at besøge igen.

Efterfølgende var vi to gamle så 3 dage i Firenze. Også en dejlig oplevelse. Fint hotel med en god beliggenhed næsten i centrum.

Vi vil takke for den fine service vi har fået hos in-italia. Vi vil ikke tøve med at anbefale jeres bureau til venner og bekendte.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Machiavelli Palace

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Machiavelli Palace

Læs mere
 
search map