Hotel i Firenze

Hotel Machiavelli Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Firenze er én stor kulturskat, og i det store historiske centrum har langt de fleste bygninger oplevet mange forandringer gennem århundrederne. Bygningen der rummer Hotel Machiavelli Palace var således i 1300-tallet et kloster for siden at blive hjem for adelsfamilier og endelig efter en omfattende ombygning og restaurering i år 2000 det nuværende hotel, som på fornem vis forstår at kombinere fortidens stemning og vore dages ønsker om høj komfort.

Mere at være end at synes

Når du træder ind i den hyggelige hall fra den travle handelsgade, fornemmer du ikke, at du er på et stort hotel med ikke mindre end 90 værelser. Vægten ligger her mere på det intime end på det "maskinelle", men samtidig kører alt som smurt: det professionelle niveau er højt, og du kan altid finde hjælp til stort set alt i receptionen.

Læs mere om Hotel Machiavelli Palace

Alt til et vellykket ophold

Udover sin glimrende beliggenhed kan Hotel Machiavelli Palace byder på 24-timers reception, bar, morgenmadsrestaurant, hall, lounge, to elevatorer, fjernsynsstue, tagterrasse og wi-fi i hele hotellet. Alle værelserne har eget badeværelse, aircondition, satellit-tv og minibar.

Læs om værelserne på Hotel Machiavelli Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map