Hotel i Firenze

Hotel Le Due Fontane

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet er et trestjernet hotel og giver dig alle Firenzes seværdigheder, butikker, restauranter og helt særlige stemning lige uden for døren.

Malerisk filmkulisse

Enhver, der har set filmen "Værelse med udsigt", vil mindes scenen, hvor miss Lavish og Lucys tante promenerer i Firenzes gader og kommer til en pragtfuld plads.Her hilser de på rytterstatuen af storhertug Ferdinando de' Medici med ordene "Buongiorno, buongiorno Ferdinando. We salute thee!". Den skønne plads hedder Piazza Santissima Annunziata, og når man ser den, forstår man, hvor let det har været at optage scenen her. Pladsen er uden diskussion en af Firenzes smukkeste, og den har ydermere næsten ikke ændret udseende de sidste par århundreder og er praktisk taget fri for trafik.

Læs mere om Hotel Le Due Fontane

Familiebestyret hotel

På et hjørne af pladsen ligger Hotel Le Due Fontane, et trestjernet hotel, et hyggeligt, familiebestyret hotel med pæne og nydelige værelser og god morgenmadsbuffet. Hotellet kan være behjælpelige med parkering af bil (mod betaling).

Værelserne

Værelserne er alle udstyret med aircondition, telefon, satellitfjernsyn og badeværelse med bruser eller badekar samt toilet. Her bor man således få minutters behagelig gang fra domkirken og resten af byens enestående historiske centrum.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Botticelli

Firenze, Toscana

Hotel Italia

Siena, Toscana

Palazzo Fani Mignanelli

Siena, Toscana

Anbefalinger til dig

Terrazza Oriuolo

Firenze, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Populært i Toscana

Castello di Fabbroni

San Polo in Chianti

Villa Panzalla

San Polo in Chianti

search map