Hotel i Firenze

Hotel Le Due Fontane

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet er et trestjernet hotel og giver dig alle Firenzes seværdigheder, butikker, restauranter og helt særlige stemning lige uden for døren.

Malerisk filmkulisse

Enhver, der har set filmen "Værelse med udsigt", vil mindes scenen, hvor miss Lavish og Lucys tante promenerer i Firenzes gader og kommer til en pragtfuld plads.Her hilser de på rytterstatuen af storhertug Ferdinando de' Medici med ordene "Buongiorno, buongiorno Ferdinando. We salute thee!". Den skønne plads hedder Piazza Santissima Annunziata, og når man ser den, forstår man, hvor let det har været at optage scenen her. Pladsen er uden diskussion en af Firenzes smukkeste, og den har ydermere næsten ikke ændret udseende de sidste par århundreder og er praktisk taget fri for trafik.

Læs mere om Hotel Le Due Fontane

Familiebestyret hotel

På et hjørne af pladsen ligger Hotel Le Due Fontane, et trestjernet hotel, et hyggeligt, familiebestyret hotel med pæne og nydelige værelser og god morgenmadsbuffet. Hotellet kan være behjælpelige med parkering af bil (mod betaling).

Værelserne

Værelserne er alle udstyret med aircondition, telefon, satellitfjernsyn og badeværelse med bruser eller badekar samt toilet. Her bor man således få minutters behagelig gang fra domkirken og resten af byens enestående historiske centrum.

Læs om værelserne på Hotel Le Due Fontane

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Le Due Fontane

Læs personlige anmeldelser af Hotel Le Due Fontane som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Le Due Fontane. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 17 anmeldelser fra Hotel Le Due Fontane

Perfekt liggende hotel??

Super hotel og beliggenhed . Men morgenmaden var meget ringe, der var mere kage en brød. En slags hvid bolle, og toust brød. Ingen grønt overhoved.
Det var meget ringe .

Læs mere

Middel hotel - forvent støj

Vi havde booket to standardværelser i 6 nætter. Hotellet har en virkelig central beliggenhed, og vores værelser var store, men også ret nedslidte, og der var en del støj fra gaden til sent ud på natten. Vi var der i påsken, kommer man udenfor denne, er det muligvis bedre. Men dertil kommer at en række andre støjkilder bl.a aircon på værelset, som gik i gang på alle tidspunkter af døgnet.
Generelt var personalet på hotellet ikke udpræget imødekommende, i receptionen virkede de ret uinteresserede i deres gæster, men især ved morgenmaden var der dårlig stemning. Selve morgenmaden er sløj - drømmer man om frisk brød og en varm italiensk espresso, skal man spise et andet sted.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Le Due Fontane

Værelse var slidt og brusekabine var fuld af skimmelsvamp samtidig med at bruseren var helt til kalket.
Køleskabet ku ikke blive koldt og der flød med møg og kapsler på altanen.

Læs mere

Firenze i oktober

Vi har været meget glade for at bestille turen hos jer. Fuld tilfredsstillende. Fin hotel. Meget imødekommende og hjælpsom personale. Værelset fint, og fint gjort rent. Det kneb lidt med vand til badet om morgen når der var tryg på. Lidt beskidt i fælles arealer.
Hotellet ligger perfekt

Læs mere

Helt almindeligt og godt hotel

Perfekt beliggenhed på smuk rolig piazza, gåafstand til alle seværdigheder, tæt på banegården, gode store værelser, pænt badeværelse, meget lydt, hyggelig morgenmadsrestaurant.

Læs mere

Godt hotel!

God beliggenhed og godt udgangspunkt for at gå rundt i Firenze. De er venlige og hjælpsomme i receptionen, værelserne er pæne og rene og alt i alt er det et godt hotel. Rart med aircon og køleskab på værelset når det er 40 grader udenfor. Morgenmaden er dog ret kedelig. Kunne sagtens finde på at bo samme sted næste gang turen går til Firenze.

Læs mere
 
search map