Anmeldelser af Hotel Decó

 
Hotel Decó er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Decó er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Decó

Læs personlige anmeldelser af Hotel Decó som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Decó. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Dorte og familie fra Hellerup boede på Hotel Decó i Firenze fra d. 28. til d. 29. maj 2006.

Alt har klappet fint - og begge hoteller både i Cortona og i Firenze var glimrende - på hver sin måde og i overensstemmelse med hver sit prisniveau. Specielt hotellet i Cortona var meget charmerende med sine gamle 'paladstræk' og byen viste sig også at være meget dejlig. Den ligger desuden fantastisk fint for udflugter til både Umbrien (Trasimenosøen, Perugia, Assisi og Gubbio) og det sydøstligste Toscana (Montepulciano, Mntalcino og
Pienza) - og det var netop det, vi ville.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Grethe og hendes mand fra Frederikssund boede på Hotel Decó i Firenze fra d. 10. til d. 13. oktober 2004.

Jo tak, vi havde en ganske dejlig tur til Firenze. Hotellet var udmærket, der var en stille og rolig stemning. Vi havde værelse ud mod sidegaden......og var glade for at havde taget ørepropper med, for der var, som der også stod i omtalen, ret meget larm fra trafikken på gederne. Det var dog herligt at bo midt i al "kulturen", og vi trivedes fint med at være midt i al tumlen.
Da vi var lidt uheldige med vejret, var vi glade for at bo tæt på alt og at museer og kirker er "hule"!
Jeg synes ikke at der er så meget at sige ellers, ud over at alt fungere fint, vi havde ingen problemer overhovedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og Sven fra Helsingør boede på Hotel Decó i Firenze fra d. 4. til d. 11. september 2004.

Vores tur til Firenze gik godt. Vi havde det dejligste vejr og et godt hotel. Ikke for stort og ikke for lille. Vi kunne på ingen måde mærke at hotellet lå på en bilrig vej. Der er dobbelte ruder og skodder, så ingen klager fra os.
Byen er dejlig, men der mangler parker og grønne områder, synes vi. Vi har flere gange været i London og Paris og der findes mange parker. Der var også en skøn park i Firenze, det var dog kedeligt at man skulle betale 6 euro for at komme ind.
På hjemturen var flyvet fra Firenze lidt forsinket, hvilket betød at vi ikke havde lang tid i Roms lufthavn, men vi blev der mødt af en fra lufthavnen / flyselskabet og hun fulgte os gennem lufthavnen så heller ikke der var der problemer. Vi tror dog at vi selv havde fundet vej til den rigtige gate uden hjælp. Men fin service.

Så som sagt et par tilfredse kunder fra Helsingør.

In-Italia's kommentar

Absurd nok har Kirsten og Sven ret: Der findes kun én ordentlig park i hele det centrale Firenze, nemlig Boboli, og der har de de sidste år krævet rundhåndet betaling for adgang. Florentinerne selv skummer af raseri over det...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map