Hotel i Firenze

Hotel Decó

 
Hotel Decó er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Decó er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Decó ligger på Firenzes mest centrale vej, Via Panzani, som forbinder togstationen med domkirkens torv. Der er således ca. 150 meter til togstationens udgang og ca. 300 meter til Brunelleschis kuppel.

Det er et lille hotel, men komforten er stor på dets 17 nyrenoverede værelser, som er alle udstyrede med aircondition, isolerende glasruder, safety-boks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser eller karbad.

Læs mere om Hotel Decó

Hotellet kan ikke få mere end to stjerner efter den officielle klassifikation, da reception og hall ikke ligger i stueetagen – hotellet er dog udstyret med elevator. Man kommer ind af en almindelig dør og finder receptionen (åben 24 timer i døgnet) på første sal. Ligeledes på første sal – i den lille stue over for receptionen – serveres morgenmad. Det skal bemærkes, at der er stor forskel på kvaliteten af på den ene side receptionen/morgenmadsområdet og på den anden side værelserne: Sidstnævnte er en klasse over førstnævnte!

Skjul teksten
 
 
search map