Hotel i Firenze

Hotel Curtatone

 
Hotel Curtatone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Curtatone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lille charmerende hotel ligger få minutters gang fra Firenzes mest uomgængelige seværdigheder mellem hovedbanegården Santa Maria Novella og Arnoen. Man har ikke langt til floden, og i den umiddelbare nærhed ligger også Firenzes kommunale teater, hvor der i vinterhalvåret opføres mange flotte operaer og koncerter. Det er let at komme til hotellet i bil, og mod betaling kan man benytte garage tæt på hotellet.

Alle hotellets 12 værelser ligger på første sal i en smuk gammel bygning på hjørnet af Via Curtatone og Borgo Ognisanti. Værelserne er særdeles velmøblerede og har al moderne komfort såsom eget badeværelse/toilet, aircondition, minibar, sikkerhedsboks og satellit-tv. Mange af værelserne har desuden egen balkon! Hotellet har derudover morgenmadsrestaurant, bar og elevator.

Læs mere om Hotel Curtatone

Her bor man kort tids gang fra byens historiske kerne: 5 minutters gang bringer en til Fortezza da Basso, og Firenzes domkirke kan nås på ca. 10 minutter. Hotellet bestyres af Hotel Argentina, som befinder sig i stueetagen, og her skal man også henvende sig ved ankomsten.

I stueetagen under hotellet ligger også den hyggelige bar, der bærer samme navn som hotellet, hvor man kan få sig en god kop kaffe eller det, der er stærkere

Bemærk: I forbindelse med de store modemesser Pitti gælder andre priser

Skjul teksten
 
 
search map