Anmeldelser af Hotel Croce di Malta

 
Hotel Croce di Malta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Croce di Malta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Croce di Malta

Læs personlige anmeldelser af Hotel Croce di Malta som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Croce di Malta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bente og rejsefællen fra Bagsværd boede på Hotel Croce di Malta i Firenze fra d. 1. til d. 5. august 2011, på Piccolo Hotel Il Palio i Siena fra d. 5. til d. 8. august 2011 og på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 8. til d. 11. august 2011.

Vi havde overordnet set en dejlig tur. Vi fløj derned og havde en lejebil under hele opholdet. Jeres gode råd inden afrejsen vedr. byzoner, der krævede speciel indkørselstilladelse var guld værd. Vedrørende de 3 hoteller, vi havde book'et gennem jer, vil jeg bemærke følgende:
1. Hotel Croce di Malta i Firenze er meget slidt og værelserne er ikke til 4 stjerner. Vi fik først tildelt et værelse ud til en skakt, dvs. vi kunne ikke se ud. Vi bad om et andet værelse og fik fik så valget mellem 2 meget små og slidte, men hvor der var en god udsigt(!) og valgte det ene af disse. Jeg går ud fra, at det er den udmærkede pool og tagterrassen, der giver ratingen?
2. Hotel Il due Palio i Siena vidste vi godt var 2 stjernet - men alligevel. Vi fik tildelt et værelse på 8-10 kvm med en dobbeltseng, der var ca. 125 cm bred. Der var snavset på vægge og gulv, og på det minimale badeværelse sejlede hele gulvet et pænt stykke tid efter man havde taget bad. Vi klagede vores nød til den søde pige i receptionen, der sagde at hun først havde et andet værelse næste dag, og vi fik så et større, pænt værelse (badeværelset havde dog samme afløbsproblem!!).
3. Hotel Sovestro ved San Gimignano er fantastisk, lækkert og velholdt, rengøring er i top og med de 2 dejlige pool-områder, hvor det mindste nærmest er i en lille have, så man kan kan nyde en god bog i fred og ro. Yderst hjælpsomt og imødekommende personale. Vi kom 3 timer før indcheckningstid og ville lige spørge, om der var mulighed for at få værelset lidt tidligere eller vi skulle køre en tur. Det viste sig at værelset var klar og vi fik det med det samme med et venligt smil. God service. Dette hotel er faktisk til 4 stjerner!
Vedrørende de to første hoteller, så synes jeg, at der er meget stor forskel på størrelse og kvalitet af værelserne. Jeg vil gerne vide, om I har en aftale med dem om, hvilken type værelser, der tilbydes og i så fald vil det være en god ide at beskrive det mere udførligt i hotelomtalen. Vi bryder os ikke specielt om at skulle klage over tingene, men det handler nok mest om afstemning af forventninger.

In-Italia's kommentar

Vedr. Hotel Croce di Malta: Vores ansvarshavende kontrahent er ved at undersøge, om hotellets vurdering skal nedjusteres. Mvh Solveig, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lis og hendes mand fra Gudme boede på Hotel Croce di Malta i Firenze fra d. 5. til d. 12. juli 2011.

Hotellet levede op til forventningerne: topplacering m.h.s til lokaliteterne, ingen trafiklarm, nydelig grønt Piazza Novella og alt indenfor 10m: Vand, pizza,is,espresso,Outlet tøj og 5 min.gang til alt andet.
Poolen fin og ren (velbesøgt mellem 13-16), ligeså værelserne. Vi fik et med 2 baderum og delt dobbeltsenge, super. Nogle værelser havde balkon heller ikke dårligt. Personalet flink og venlig. Morgenmaden forlader ingen sulten. Optimering som ville give stedet en stjerne mere hos mig ville være en "lille havemand" som passede området ved poolen & terrasseområdet - lidt trist udseende.

Den største overraskelse var tagterrassen- udsigten fåes ganske enkelt ikke bedre! en skam er den kun er åben fra kl. 18.00-20.00 (dog alt efter antal af gæster). Det bør reklameres mere at den findes! Rigtig skøn og med udskænkning af vin og vand. Is er forholdsvis dyr dernede, især ved Domen.

Vi tog toget til Pisa 12 euro pr næse retur uden de større problemer - jeg havde læst på jeres side: Husk at stemple billetten inden du stiger på - det koster 10 euro ikke at gøre det!!! Dernede var prisen: 45 Euro pr næse for en ½ dags bustur til Pisa.
Skal du op i tårnet er det nok tilrådeligt at bestille hjemmefra.
Det er som at befinde sig på den kinesiske fredsplads m.h.s til turister.

Hjemmefra havde jeg igennem Arte-udland bestil en bustur: San Gimignano, Siena & Chianti & vinbesøg (11 timer) engelsk guide+lokal i Siena - rigtig, rigtig god tur. pris: 435 kr. pr. næse. Guiden lagde lige et ekstra besøg ind til en borg-by hvor de holdt middelalderfest (½time)

Lille dejlig lufthavn men det gør ikke ventetiden mindre at alle skal ind af sammen "luge" uanset hvorhen du skal, så husk at komme i god tid= 2 timer før! og det er "udenfor den helt store turistsæson"! (5juli-12juli) Fast taxapris:20 Euro. Og vejret var lige 20 gr. bedre end herhjemme!

Tak for en dejlig tur.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Elisabeth og rejsefælle fra Smørum boede på Hotel Croce di Malta i Firenze fra d. 20. til d. 24. marts 2009.

Jo tak, havde en fin tur. Firenze er jo en fantastisk smuk og dejlig by. Hotellets beliggenhed kunne næsten ikke være bedre, meget kort til alt. Hotellet er charmerende restaureret fra at være et gammelt kloster.
Desværre var der lidt koldt, og i hotellets restaurant var der også temmelig koldt. Betjeningen i restauranten kunne også godt være bedre, men receptionen og resten af hotellet virkede perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map