Hotel i Firenze

Hotel Croce di Malta

 
Hotel Croce di Malta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Croce di Malta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Historiens vingesus fornemmes så tydeligt her i Firenzes historiske centrum, og Hotel Croce di Malta yder bestemt sit til stemningen.

Læg mærke til reliefferne, den joniske kapitæl og skulpturerne fra romersk tid, og tænk på de romerske bygninger, som hotellet er opført oven på. Senere århundreder er også meget tilstedeværende, ikke mindst attenhundredetallet hvor den prægtige bygning tjente som kloster for barmhjertighedssøstrene, der gav husly til byens "fattige og ærbare" unge kvinder.

Læs mere om Hotel Croce di Malta

I dag byder hotellet på små hundrede værelser, restaurant, tagterrasse, for ikke at glemme gårdhaven med svømmebassin. Værelserne har selvsagt alle privat badeværelse, satellitfjernsyn, aircondition, minibar og mulighed for adgang til internettet. Hotellet har bemandet reception 24 timer i døgnet, og det er muligt at køre til hotellet for at læsse bagagen af (eller på), for derefter at lade bilen køre i et af de parkeringshuse, som hotellet har en aftale med (mod betaling). Her er også konferencefaciliteter.

Skjul teksten
 
 
search map