Hotel i Firenze

Hotel Corona d'Italia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Corona d'Italia er et godt valg for dig, der sætter pris på valuta for pengene, en central beliggenhed og god komfort. Uanset om du er her for at slappe af eller på forretningsrejse, vil det gæstfrie personale sørge for, at du har alt, hvad du skal bruge.

Markedet ligger lige udenfor døren

San Lorenzo-distriktet byder på fantastiske muligheder for at gå ud og udforske Firenze. Santa Maria Novella togstationen ligger lige rundt om hjørnet, ca. 200 meter væk, og for forretningsrejsende er Fortezza da Bassa konferencecentret meget tæt på.

Lige ved siden af hotellet finder du et autentisk, dagligt, udendørs marked, med alle slags boder, der sælger olivenolie, friske fisk, kød, frugter og grøntsager. En dejlig oplevelse lige udenfor døren. Derudover finder du hyggelige trattoriaer og spisesteder i gaderne rundt om hotellet. Her kan du finde noget for enhver smag og pengepung.
Du kan til fods nemt udforske byens større attraktioner; Domkirken, Uffizzi Gallerierne og den berømte Ponte Vecchio ligger alle 10 minutters gang fra hotellet.

Læs mere om Hotel Corona d'Italia

Morgenmadsrestaurant og bar

Hotellet serverer en stor morgenmadsbuffet i morgenmadssalen hver morgen. Efter en lang dag med sightseeing serverer barmanden Vincenzo gerne velskænkede forfriskninger til dig, så du kan hvile benene mens du får noget godt til ganen. Her er også en lounge, hvor du kan læse en bog eller bare slappe af. Personalet i receptionen er glade for at hjælpe dig med dine spørgsmål, samt med at lave reservationer til museer, teatre, etc. Overalt på hotellet kan du benytte Wi-Fi mod et ekstra gebyr.

Hyggelige og indbydende værelser

Hotellet har 80 hyggelige og indbydende værelser, som har lydisolerede vinduer og terracotta gulve. Værelserne har en queensize dobbeltseng eller to enkeltsenge og følgende faciliteter: Airconditon, opvarmning, pengeboks, minibar, skrivebord, satellit-tv, telefon og privat badeværelse med bruser eller badekar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Machiavelli Palace

Firenze, Toscana

Hotel Palazzo Ricasoli

Firenze, Toscana

Hotel Astro Mediceo

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

search map