Hotel i Firenze

Hotel Corona d'Italia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Corona d'Italia er et godt valg for dig, der sætter pris på valuta for pengene, en central beliggenhed og god komfort. Uanset om du er her for at slappe af eller på forretningsrejse, vil det gæstfrie personale sørge for, at du har alt, hvad du skal bruge.

Markedet ligger lige udenfor døren

San Lorenzo-distriktet byder på fantastiske muligheder for at gå ud og udforske Firenze. Santa Maria Novella togstationen ligger lige rundt om hjørnet, ca. 200 meter væk, og for forretningsrejsende er Fortezza da Bassa konferencecentret meget tæt på.

Lige ved siden af hotellet finder du et autentisk, dagligt, udendørs marked, med alle slags boder, der sælger olivenolie, friske fisk, kød, frugter og grøntsager. En dejlig oplevelse lige udenfor døren. Derudover finder du hyggelige trattoriaer og spisesteder i gaderne rundt om hotellet. Her kan du finde noget for enhver smag og pengepung.
Du kan til fods nemt udforske byens større attraktioner; Domkirken, Uffizzi Gallerierne og den berømte Ponte Vecchio ligger alle 10 minutters gang fra hotellet.

Læs mere om Hotel Corona d'Italia

Morgenmadsrestaurant og bar

Hotellet serverer en stor morgenmadsbuffet i morgenmadssalen hver morgen. Efter en lang dag med sightseeing serverer barmanden Vincenzo gerne velskænkede forfriskninger til dig, så du kan hvile benene mens du får noget godt til ganen. Her er også en lounge, hvor du kan læse en bog eller bare slappe af. Personalet i receptionen er glade for at hjælpe dig med dine spørgsmål, samt med at lave reservationer til museer, teatre, etc. Overalt på hotellet kan du benytte Wi-Fi mod et ekstra gebyr.

Hyggelige og indbydende værelser

Hotellet har 80 hyggelige og indbydende værelser, som har lydisolerede vinduer og terracotta gulve. Værelserne har en queensize dobbeltseng eller to enkeltsenge og følgende faciliteter: Airconditon, opvarmning, pengeboks, minibar, skrivebord, satellit-tv, telefon og privat badeværelse med bruser eller badekar.

Læs om værelserne på Hotel Corona d'Italia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Corona d'Italia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Corona d'Italia som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Corona d'Italia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Central beliggenhed

Hotellet har en god standard - godt renholdt og meget fede rum. Vi var to voksne og et barn, og kunne nok tænke os et lidt større rum, men det gjorde absolut nytte. Servicen var meget god, specielt ved frokosten, men i receptionen kunne de vise mere initiativ. Synes også det er lidt specielt at man skal betale for trådløst net. Det er ganske lydt i gangene, men vinduerne var helt lydtætte og airconditioningen var umulig at regulere. Hotellet er superb som basis for at opleve Firenze, Fiesole og Pisa.

Læs mere

Dorthe og familie fra Hedensted boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 12. til d. 16. juli 2011.

Godt centralt beliggende hotel, - pænt og rent. Hyggelig atmosfære, imødekommende og venlige betjening.

Læs mere

Kim og familien fra Frederiksberg boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 31. juli til d. 5. august 2010.

Vi har igen i år haft en god ferie og er fuldstændig trygge ved at vælge jer igen, måske allerede næste år. Vi går op i at ferien bliver god og stiller en del spørgsmål, og vi møder blot venlighed og ærlighed fra In-Italia.

Firenze er en fantastisk by. Og Corona d'Italia burde efter vores opfattelse udstyres med en stjerne yderligere. Superværelse med masser af plads, selv om vi har var 2 voksne og 2 børn, fremragende service og en ganske fornuftig morgenmadsbuffet. Der er lidt hektisk på Via Nazionale, hvor hotellet er beliggende, men sådan er det jo.

Læs mere

Ole og familien fra Jystrup boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 3. til d. 5. juni 2010 og på Campitello i Bucine fra d. 5. til d. 12. juni 2010.

Tak for en dejlig ferie i det smukke Toscana.

Med nogle gode værelser, fin service og en meget central beliggenhed udgjorde Hotel Corona d'Italia den perfekte ramme for et par dage i Firenze. Som småbørnsfamilie var det desuden et plus, at børnene boede gratis på vores værelse.

Sidste år besøgte vi ligeledes Arezzo-området og boede i Laterina (Borgo Santa Maria in Valle), men manglede måske en lidt smukkere beliggenhed. Den fandt vi i Campitello med nogle meget velindrettede lejligheder og en meget velholdt have/pool område. Eneste anke var, at lejligheden ikke havde helt samme rengøringsstandard som Borgo Santa Maria in Valle (sidste år) og så var det et irritationsmoment, at vi selv skulle stå for den daglige bortskaffelse af affald (ca. 2 km ad grusvej).

Alt i alt havde vi dog en dejlig ferie.

Læs mere

Klara og Helge fra Hedensted boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 16. til d. 21. marts 2007.

Det var ihvertfald et godt hotel og vi føler, at vi har fået noget for pengene. Jeg vil så også sige, at hvis det var deres annoncerede priser i værelserne, vi skulle have betalt, synes jeg nok prisen var meget for høj i forhold standarden på andre 3 stjernede hoteller - (i f.eks. Tyskland, Frankrig m.fl.) Hjælpsomt og venligt personale, rent og pænt værelse og i god stand.

San Lorenzo markedet skuffede - det var præget af meget billigt kram, som ikke har så meget med det rigtige Italienske kvalitetshåndværk at gøre. Lidt forstemmende at se alle de billige kinesiske varer. Det rigtige håndværk fandt vi heldigvis ved at gå rundt i byen og i de mindre gader, hvor vi fik kontakt med italienske ejere.

Det er så 3. gang vi er i Italien, hvor In-Italia har klaret overnatningen og vi er ganske godt tilfredse.

Læs mere

Jesper og familien fra Støvring boede på Hotel Corona d'Italia i Firenze fra d. 12. til d. 15. juli 2006.

Hotellet i Firenze er meget centralt placeret med let adgang til både bus og tog. Vi benyttede begge dele - da vi efter jeres anbefaling ventede med at leje bil til vi rejste fra Firenze. En anden gang vil jeg prioritere en balkon, da det let bliver indelukket på et mørkt hotelværelse og børnene kan ikke trave rundt i byen hele aftenen. Der er gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet som ikke overgåes andre steder. Besøgte Siena, Empoli, Viareggio, og 10 mindre byer uden at finde tilsvarende "turistvarer" (vi købte en læderkuffert som Italienerne åbentbart ikke selv efterspørger ... :-)

Læs mere
 
search map