Hotel i Firenze

Hotel Cimabue

 
Hotel Cimabue er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cimabue er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Cimabue ligger i flot palæ fra slutningen af 1800-tallet i Firenzes centrum, nærmere bestemt i Via Lupi. Her bor man en lille gåtur fra byens historiske kerne; Det spændende område omkring San Lorenzo kan f.eks. nås på 7-8 minutter til fods.

Hjemligt og hyggeligt

Det er et nydeligt 2-stjernet hotel, der råder over kun 16 værelser. Atmosfæren er hjemlig og hyggelig, og værelserne er velmøblerede. Alle værelserne råder over aircondition, telefon og fjernsyn samt bad med bruser eller badekar. Der er højt til loftet, som ofte er dekoreret med freskomalerier.

Læs mere om Hotel Cimabue

Bar og fælles stuer

På hotellet er der reception og bar, hvor man kan få sig et glas eller en kop kaffe til fornuftige priser. Der er desuden mulighed for wi-fi opkobling til internet fra hotellets fælles stuer og lounge.

Læs om værelserne på Hotel Cimabue

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Cimabue

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cimabue som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cimabue. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Hotel Cimabue

En lille oase midt i Firenze

Et lille godt, men gammelt hotel, rent og pænt, i gå afstand fra centrum. Stille og rolige omgivelser, så man kan få sin nattesøvn.
Venligt personale.
Kan varmt anbefales når man skal opleve Firenze.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Cimabue

Læs mere

Firenze

Hotel Cimabue, ligger perfekt til et ophold i Firenze, venlig betjening, vi havde et hyggeligt værelse med lille terrasse. Vi havde bil med, som blev hentet og kørt i garage 5.min. derfra, og leveret igen da vi skulle hjem. Det fungerede bare perfekt.

Læs mere

Godt!

Hej, dejlig lille, privat og roligt hotel i gåafstand til centrum. Høfligt og venligt personale. Små, men rene værelser og badeværelser. Vi burde havde skrevet, at vi ønskede at have delt dobbelt senge, men det ordnede de den anden aften (dvs. to dyner). Morgenmad oversteg forventningerne med god kaffe.

Læs mere

Suverænt

Alt fungerer til 100. Ingen problemer. Opmærksom service.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Cimabue


Jo tak vi havde 4 dejlige dage i Firenze med fint rent hotel meget centralt. Skønt vejr. Fik set mange museer, kirker etc. Og selvfølgelig god mad??








Læs mere
 
search map