Hotel i Firenze

Hotel Cellai

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cellai ligger i et hyggeligt område med lokal beboelse og mange gode restauranter, - og blandt de nærmeste naboer, finder man Firenzes spændende, men for turister forholdsvis ukendte fødevaremarked, samt det berømte San Lorenzo marked. Stationen og domkirken befinder sig begge i en afstand af ca. 10-15 min til fods.

Fra studenterhotel til fascinerende 4-stjernet hotel

Hotel Cellai har været i den sympatiske familie Cavallos eje siden 1881, og ganske langsomt har det udviklet sig fra et simpelt studenterhotel på 1. sal uden elevator til nok det mest fascinerende 4-stjernede hotel i Firenze. Den seneste renovering fandt sted i 2005, og familien har lagt al sin energi og sine sparepenge i projektet, som må siges at være lykkedes til perfektion.

Læs mere om Hotel Cellai

Kunstnerisk og personlig indretning

Det er ikke så mange år siden, at hotellet også flyttede ind i stueetagen, og den tidligere vognport blev renoveret efter alle kunstens regler. De gamle originale loftsbjælker blev håndmalet med fine mønstre, og både den store reception samt de mange hyggelige fællesstuer blev møbleret og udsmykket med stor sans for at tilføre hotellet en helt speciel atmosfære. Familien Cavallo har et bredt samarbejde med forskellige kunstnere, som anvender hotellet til udstillinger og galleri i kortere eller længere perioder.

Tagterrasse og flere goder

Morgenmaden foregår i den hyggelige restaurant, og den afslappede stemning understreges med stille klassisk musik og levende lys. Om eftermiddagen er der te og kaffe til gæsternes rådighed i de hyggelige omgivelser. Hotellet tilbyder også fri brug af internet. Et af Hotel Cellais største aktiver er den dejlige tagterrasse, hvor man også finder stedets lounge bar. Her kan man nyde en stille stund og læse en bog i eftermiddagens løb eller tage sig en drink efter middagen, mens man nyder udsigten over Firenzes tage.

Pæne værelser

Hotellet har ialt 58 virkelig pænt og klassisk indrettede værelser. Der er kælet for detaljerne, og alle værelser har telefon, satellit TV, aircondition, minibar samt bad med brus eller badekar, føntørrer og toilet.

Læs om værelserne på Hotel Cellai

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map