Hotel i Firenze

Hotel Botticelli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Botticelli befinder sig i udkanten af Firenzes hektiske markedsområde San Lorenzo, hvor du finder alt fra folkelige spisesteder, boder med skind- og lædervarer, special- og vinbutikker og sidst men ikke mindst, de mange fødevarebutikker i den gamle, smukke overdækkede markedshal i to etager.

Beliggenhed og charme

Du har hele Firenzes fascinerende historiske centrum for dine fødder, når du bor på Hotel Botticelli. Ligegyldigt om du vil spadsere over Ponte Vecchio, besøge domkirken eller se Michelangelos David på Accademia-museet, så kan du nå det til fods på et kvarter. Og samtidig bor du her med så mange spisesteder inden for få hundrede meter, at en uge ikke er nok til at prøve dem alle. Læg dertil et charmerende hotel, som udstråler hygge og intimitet. Et oplagt valg til en parferie!

Læs mere om Hotel Botticelli

Alt til en vellykket storbyferie

Hvis beliggenheden og stemningen (både på hotellet og i kvarteret) er Hotel Botticellis trumfkort, så er der nu heller intet at udsætte på komforten. Her er døgnåben reception, elevator, opholdsstue med fresker i loftet, morgenmadsrestaurant, bar, wi-fi i de fælles områder og en fin lille terrasse. Alle værelser, som findes i forskellige størrelser og kategorier er udstyret med aircondition, satellit TV, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Botticelli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Botticelli

Læs personlige anmeldelser af Hotel Botticelli som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Botticelli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Botticelli

Læs mere
 
search map