Anmeldelser af Hotel Bonciani
 
Hotel Bonciani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bonciani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Perfekt placering i Firenze

Hotel Bonciani levede til fuld op til vores forventninger. Prisen er mere end rimelige. Vi har overnattet 2 veninder i dobbeltværelse for ca. 200 kr ialt. Pr. nat. Det er da billigt. Alt fungerede fint. Der var meget rent og pænt. Morgenmaden var rigelig. Og ja placeringen tæt på stationen og tæt på il Duomo - Domkirken fås ikke bedre. Der var også flere hyggelige restauranter både omkring San Lorenzo kirken og på Piazza Santa Maria Nuvella

Anbefaling til kommende gæster

To veninder på 5 dages ferie i Firenze anbefaler:
Firenze:
Er du til malerier og orker du ikke Uffizi-gallerierne så prøv Palatina-galleriet i Pitti-paladset. Husk at finde Caravaggios fede, sovende Cupido.
Hvis du er til løbetur i ferien så snør skoene og tag en tur langs Arno floden og op på Michelangelo pladsen. Udsigten herfra om morgenen er rigtig flot og dejlig fri for turister.
Og så snyd ikke dig selv for en bistecca florentina!
Lucca:
Vi tog tog til Lucca, som er en pragtfuld lille by. Tog kl. 9.10 om morgenen og retur hver time om eftermiddagen giver fine muligheder for en endagstur uden stress. Det tager ca 1,5 time. Pris 15 euro pr. person er også overkommeligt. Se byen, gå et stykke på bymuren - lad dig ikke friste af cykel, du ser meget mere til fods. Fin lille botanisk have kan også anbefales
Siena:
Kan også nås på en dag. Tog kl. 9.10. Pris og tid ca som lucca også med tog hver time tilbage. Rådhuspladsen og Domkirken må I se, men gå også om på bagsiden af Rådhuspladsen og nyd udsigten.

Hotel Bonciani
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Bonciani
Dobbeltværelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Bonciani
 
search map