Anmeldelser af Hotel Bonciani

 
Hotel Bonciani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bonciani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bonciani

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bonciani som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bonciani. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ingeborg og Lars fra Holstebro boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 12. til d. 16. februar 2007.

Begge hoteller lå rigtig godt i forhold til stationer og det vi ville se i Firenze. Hotellerne var ok. Nullermændene fløj lidt på gulvet på hotel Bonciani, men der så umiddelbart pænt ud. Værelserne var små og begge steder vendte de ud mod baggårde, med masser af affald ( papir mm) på Bonciani og 6-7 udsugninger der larmede på Terminus i Pisa. Der blev redt senge og ordnet badeværelser + rene håndklæder hver dag.

Hotellet i Firenze var et lidt "sjovt" sted. Masser af fine mænd i receptionen som aldrig smilede eller viste venlighed. De var korrekte men sammenbidte.
Men vi klager ikke, det var også en billig pris for de hoteller, men nu I spørger, vil vi da fortælle.

"Ghibelline" på P.za S. P. maggiore besøgte vi flere gange . Både til frokost 25 Euro for 1 vand, ½ vin, 2 pizzaer og 2 kaffe. Dejlige pizzaer.
Om aftenen fik vi henholdsvis en lille forretstallerken (sammensatte selv) og en pasta til forret, 2 gange lammekotelletter, 1 portion grillede grøntsager, 1 portion ovnstegte kartofler, 1 liter Chianti i bastflaske, vand og 2 kaffe. Pris 57 Euro. Det er det billigste store måltid vi fik. Der var hyggeligt og god betjening.

Vi havde også en sjov aften med dejlig mad og meget livlige kunder på ZaZa på P.za del Mercato Centrale. Vi spiste for 70 Euro med 1 flaske vin, vand, forret, hovedret og kaffe. Kom tidligt, ellers er det svært at få bord. Det er mest italienere, der spiste der og få turister.

Vi var på galleri Michelangelo, Via Cavour 21 og så en lille udstilling af Da Vincis arbejder. Altså modeller lavet efter tegninger, han har lavet f eks et svævefly , en automatisk hammer mm. meget fascinerende

Vi har allerede anbefalet bekendte, at kontakte jer ved bestilling i Italien. Det vil vi også selv gøre i fremtiden.Det var dejligt vi fik hjælp til hvordan vi kunne bestille billetter til Uffizierne hjemmefra.
Vi havde en pragtfuld ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og Ursula fra København S boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 17. til d. 22. april 2006.

Firenze var en skøn by, som virkeligt levede op til vores forventninger. Fantastiske historiske bygningsværker, og god mad og vin. Lige det vi søgte. Hotellet var meget centralt beliggende, med max 10 min. gang til domkirken, som er byens absolutte centrum. Hotellet var i fin stand, med flotte og funktionelle værelser. Selvom værelset havde vindue til en temmelig befærdet vej, havde vi ingen problemer med støj. Morgenmadsbuffeeten var en dejlig start på dagen.

Vi vil genrelt fraråde Firenze for børnefamilier og gangbesværede. Der skal spadseres en hel del for at få et godt udbytte af byen.

Vores oplevelse af In-italia er særdeles positive. I er meget venlige og imødekommende - og vi vil uden tvivl vælge jer til vores næste Italiens tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jørn Ulrik og hans hustru fra Aarhus C. boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 19. til d. 22. oktober 2005.

Jo, det var en dejlig tur til Firenze. Det var let og ubesværet at tage flyet fra Luebeck til Pisa. Derfra videre til Firenze med bus.

Hotellet lå meget centralt i forhold til både banegård og centrum/seværdigheder. Servicen på hotellet var ok, men selve værelset ( nr. 314) var meget dårligt: Vand flød på gulvet i badevæerlset p.g.a. af en utæt pakning i vandhanen - det så ud som om det havde gjort det i årevis, da der var enorme kalkaflejringer på gulvet. Vi brugte flere håndklæder om dagen
for at holde fødderne tørre ! Desuden var sengene meget hårde - det er i sig selv sundt nok, men her absolut for dårligt. Det findes med garanti bedre på andre værelser på samme hotel, men vi orkede ikke at klage, da vi ikke kan ret meget italiensk.
Italienere er jo arogante - og har mere end nok i sig selv ! Næste år går turen nok til Rom - og vi vender gerne tilbage til in-italia !

In-Italia's kommentar

Ja, italienerne er arrogante, finnerne går med kniv, og danske piger er promiskuøse. Den slags universelle sandheder er næsten overflødige at understrege.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map