Anmeldelser af Hotel Bonciani

 
Hotel Bonciani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bonciani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bonciani

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bonciani som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bonciani. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte og familien fra Dyssegård boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 8. til d. 10. juli 2008.

Her havde vi to meget flotte værelser for samme pris som vi havde boet på et firmandsrum i Rom. Til gengæld var personalet i receptionen ikke specielt imødekommende og venlige, - var de mon ved at være trætte af turister? Det er bare noget rod, når man nu er ansat på et hotel. Beliggenheden er fin, og morgenmaden også ok. Firenze: Der var rigtig rigtig mange turister, men som altid smukt...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Peter og hans datter fra Charlottenlund boede på Esplanade Hotel & Residence i Viareggio fra d. 7. til d. 14. juli 2007, på Residence Villa Rosi i Lido di Capoliveri fra d. 14. til d. 20. juli 2007 og på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 20. til d. 21. juli 2007.

Det var en dejlig tur. Esplanade lå perfekt til promenaden og stranden, og der var en god service på hotellet. Vi var på halvpension og fik 3 retter hver aften, og det var nok meget godt vi skulle bo i lejlighed ugen efter for ellers tror jeg vi havde taget for mange kg på. Bortset fra den sidste aften var maden rigtig dejlig og flere lokale kom også og spiste på hotellet. Når man bor her er det vigtigt at være bevidst om, at der faktisk er strandstole og parasol med på betalingsstranden inkluderet i prisen. Og jeg tror faktisk også at man kan låne cykler, men der nåede vi ikke.

Turen gik videre til Elba, og der beregnede vi heldigvis god tid, for med italienernes "organisationssans" eller mangel på samme tog det tid, og det er vigtigt at bemærke sig, at har man booked og betalt www.aferry.com med færgen, så har man alligevel ikke gyldig billet og skal på billetkontoret for at få den rigtige (men de havde registreret, at vi havde betalt).

Vi var til gengæld lidt tidlig fremme på pension Rosi. Det opdagede vores værtinde, og hun kom straks, bød os velkommen og åbnede med det samme. En dejlig velkomst. I øvrigt et meget venligt værtspar. Lejligheden var udmærket og beliggenheden var god. Der er en dejlig have og smuk bevoksning. Den lokale strand er lidt overrendt af andre turister, men på Elba er der så mange muligheder, og nogle af dem udnyttede vi, ligesom vi var i de smukke byer Capoliveri og Porto Azurro.

En enkelt aften og nat i smukke Firenze i 37 grader - noget lummert. Hotellet, som jeg har fortrængt navnet på, bør In-italia ikke anbefale. Selvom beliggenheden er god, er det en forfærdelig service eller nærmest som at tale til en maskine, som i udseende minder meget om mr. Bean, og hans manglende empati ligner også. Taler ned til, afbryder en, når man er ved at sige eller spørge om noget. Når man påpeget at air-condition ikke virker, siger han det virker og forklarer, hvordan man indstiller det, og når man gør det han siger, virker det ikke. Påpeger man det, siger han, at det ikke fejler noget, men den nat i 37 grader med samme temperatur inde som ude, badet i sved og med kun 2 timers søvn, ville jeg næsten hellere have sovet i bilen. Under al kritik. Det havde 3 stjerner, men det er 2 for meget og i forhold til det første 3-stjernede vi boede på i Viareggio var der meget stor forskel.

Dog har vi valgt at huske den gode tid og også besøget i Firenze var spændende. Vi valgte naturligvis at spise ude i byen og kørte inden morgenmaden på hotellet var serveret.

Jeg sendte min datter hjem med flyet og kørte selv videre til Lavagne i Ligurien, som jeg på det varmeste kan anbefale og tage bådene og se Portofino, sct. Margurita og 5 Terre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Peter og Trine fra København Ø boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 6. til d. 7. juli 2007.

Hotellet er rigtig fint og det ligger centralt i byen. Det koster 24 euro at parkere pr. dag, og det er dem fra hotellet der tager bilen og kører den på en fjernparkering, så der er lidt ventetid når man skal bruge den igen, men det fungerer fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Jette og Preben fra Vejle boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 30. maj til d. 6. juni 2007.

Tak, der var en rigtig god tur. Hotellet svarede til forventningerne, og værelset lå ud til en plads, hvor der næsten ingen kørende trafik var, så vi var ikke forstyrret af trafiklarm. Godt nok ligger Santa Maria Novella kirken også ud til pladsen, men vi sov godt, da vi havde været på sight-seeing det meste af dagen, og blev ikke vækket af klokkernes ringen - vi tror faktisk kun de ringede, når der var messe.

Firenze er en fantastisk by. Vi havde valgt, at det skulle være en kulturoplevelse, idet vi har været i byen flere gange, men kun en halv eller hel dag ad gangen, og ikke set de flere hundrede år gamle fantastiske bygninger og gallerier m.m. Det eneste, vi havde set før, var kuplen i il Duomo, domkirken, hvor man må beundre den fantastiske bygning - og at det har kunnet lade sig gøre for flere hundrede år siden. Tag vand med, hvis I går op i kuplen - malerierne er enestående.

Uffizi galleriet er også et besøg værd. Hvis man bor i Firenze, kan man flere dage inden besøget købe billetter til en bestemt dag og tidspunkt, så man slipper for at stå i kø. Der er engelsksprogede skilte, og ved billetlugen talte de engelsk. (Kan også bestilles pr. tlf.)

Pitti paladset på den anden side af Arno floden er en meget smuk og velholdt bygning med nogle fantastiske udstillinger. Vi købte ikke billet til dem alle, men dem vi så var fantastiske ligesom værelserne, specielt de tredimensionelle loftmalerier. Boboli haven synes vi ikke var noget særligt. Det er selvfølgelig et grønt åndehul, men det koster også bare at komme ind og se parken, og man kan ikke længere få kaffe i kaffehuset i parken, hvor der ellers er en fantastisk udsigt over Firenze. Der er stier og græsplæner - hvor de fleste ikke var slået - høje hække og en del træer, statuer ældet af tidens tand og en meget lille sø.

Museet med Leonardo da Vinci's maskiner lavet i træ var interessant, både for børn og legesyge voksne, idet vi måtte prøve de fleste af maskinerne, så vi kunne forstå deres funktion. da Vinci var et multigeni - tænk, at han for så mange år siden har udtænkt og lavet disse fantastiske tegninger. Palazzo Vecchio er også et besøg værd, ligesom Santa Croce kirken og kirken Santa Maria Novella.

Har man lyst til at se hvor indbyggerene køber godt kød, fisk, ost og grøntsager, er markedshallerne stedet. Det er så flot - rent - og indbydende, at vi ville ønske vi selv havde brug for det - en oplevelse af de gode, men husk de lukker ved middagstid.

Tag med CitySightseeing busserne, Den ene tur varer en time, den anden to timer, og man får en fantastisk oversigt/udsigt over Firenze. Billetten kan købes, så den gælder 24 timer, hvis man ønsker at fordele turene over en eftermiddag og næste formiddag - kan absolut anbefales.

De bedste is købte vi på den anden side af Arno floden, i Gelateria La Carraia, Piazza N. Sauro på et hjørne ved floden lige over broen Ponte alla Carraia. Italiensk is er verdens bedste.

Som I kan se, har vi været tilfredse, også med den hurtige betjening fra in-italia ved hotelbestillingen. Tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Leif og rejsefællerne fra Randers boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 13. til d. 15. april 2007.

Tak for det og tak for en god betjening og oplevelse.

Toscana er et skønt område og Firenze er en pragtfuld by - det er svært at finde smukkere og bedre steder at holde storbyferie. Byen oser af kvalitet, kultur og charme - ja, rigdom på mere end en måde.

Hotellet vi havde valgt - Hotel Bonciani, Firenze - dejligt, flot hotel i et gammelt palæ, men med et godt stort moderne værelse og særdeles centralt placeret. Vi følte virkelig, at vi fik noget for pengene. En anden gang vil det være første valg igen!

Men udover at bo godt - er det ligeså væsentlig for os at spise godt og gerne lokalt (det er jo også en del af kulturen) - og ikke internationalt. Derfor bliver restauranter også grundigt undersøgt både før og under besøget. Til dette formål havde jeg inden rejsen indkøbt 2 nye guider - Politikens Turen går til Toscana samt "Politikens Kort og godt om Firenze", desuden var jeg udstyret med Smag og Behag 5/2000. Alle 3 steder anbefalede et florentisk, rustikt trattoria, Coco Lezzone. I førstnævnte er den blot nævnt - i Kort og godt om Firenze omtales den som et paradis af toscansk køkken, hvortil gourmeter valfarter. I Smag og Behag er beskrivelsen meget kritisk på trods af visse internationale rosende omtaler af stedet. Vi skulle have fulgt det 7 år gamle blad, da beskrivelsen passer præcis, men desværre valgte vi at følge de netop indkøbte guider i god tro til at tingene havde ændret sig siden Smag og Behags besøg. Undgå denne restaurant - det er den ringeste vi har besøgt , og vi har besøgt mange. Anbefales kan i stedet trattoria ZA-Za - her spiste vi 2 gange - og det i sig selv er en stor anbefaling - hyggelig og godt både ude og inde. Trattoria Coco Lezzone var absolut eneste negative oplevelse og har ikke spoleret en ellers fantastisk dejlig tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map