Hotel i Firenze

Hotel Bonciani

 
Hotel Bonciani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bonciani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Bonciani ligger i et palæ fra Renaissancen, som blev ombygget til hotel i 1800-tallet, langs via Panzani som løber fra stationen hen mod den imponerende domkirke. Hotellets 63 værelser giver dig moderne komfort i form af aircondition, minibar, og eget badeværelse.

Mange faciliteter

På hotellet findes reception, morgenmadsrestaurant, american bar, fjernsynsstue og mødelokaler. I nærheden finder du et utal af spisesteder og butikker til rådighed og der er heller ikke langt til byens seværdigheder.

Læs mere om Hotel Bonciani

Værelserne

Hotellets 63 værelser er alle udstyrede med aircondition, minibar, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Bonciani

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bonciani som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bonciani. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Bonciani

Perfekt placering i Firenze

Hotel Bonciani levede til fuld op til vores forventninger. Prisen er mere end rimelige. Vi har overnattet 2 veninder i dobbeltværelse for ca. 200 kr ialt. Pr. nat. Det er da billigt. Alt fungerede fint. Der var meget rent og pænt. Morgenmaden var rigelig. Og ja placeringen tæt på stationen og tæt på il Duomo - Domkirken fås ikke bedre. Der var også flere hyggelige restauranter både omkring San Lorenzo kirken og på Piazza Santa Maria Nuvella

Læs mere

Godt hotel meget centralt

Vi fik et udmærket og pænt stort dobbeltværelse ud til gaden Via Panzani og godt med lys ind til værelset. Der var forventeligt en del gadestøj, men det foretrækker vi fremfor et mørkt værelse ind mod en eller anden baggård. Og så gjorde placeringen, at der ikke var langt til alt - hverken domkirken, de fine gader og de seværdigheder, man nu engang skal opleve, men som vi under tidligere besøg for længst har set, eller de sjove(ere) små gader i f.eks. San Lorenzo-kvarteret. Servicen på hotellet var fin.
In-Italias service var som altid glimrende - ikke mindst i forbindelse med, at vores flyafgang blev aflyst (hvilket in-Italia intet havde med at gøre), og vi så måtte overnatte hos familie i Kbhv. Da vi ikke kunne komme i kontakt med hotellet, fik in-Italia klaret det og fortalt hotellet, at vi ankom en dag senere. Så vi snupper med sindsro samme hotel en anden gang.

Læs mere

Robert og rejsefællen fra Ishøj boede på Piccolo Hotel Il Palio i Siena fra d. 26. til d. 28. august 2011, hernæst på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 28. til d. 30. august 2011 og endelig på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare fra d. 30. august til d. 13. september 2011.

Turen til Italien gik helt efter forventningerne, men dog med et lille minus for såvidt angår hotellet i Siena.

Hotel Piccolo Il Palio er et meget gammelt og nedslidt hotel, hvor rengøringen ikke står i højsæde.
Det ligger meget centralt, men er ikke anbefalelsesværdigt - find et andet hotel i byen eller et hotel, der ligger uden for muren.

Til gengæld var Hotel Bonciani i Firenze en meget positiv oplevelse, selv om det udefra meget lignede hotellet i Siena.
Her var et hotel, det var istandsat og hvor der blev gjort rent på værelserne hver dag - et hotel vi varmt kan anbefale, også da det ligger forholdsvist centralt. Et stort plus fra os.

Hotel Club Stella Marina er et dejligt familiehotel hvor det kan undre os, at det ikke er mere besøgt af danskere.
Hotellet ligger lige ned til vandet og har et børnevenligt swimingpool, hvor der er livreddere hele dagen (det er der i øvrig også på stranden).
Hotellet er renoveret efter vi sidst var der for 5 år siden og fremstår nu flot med gode værelser.

Alt i alt 14 dejlige dage ved strand efter en lille uge rundt i byerne.

Vi kan varmt anbefale alle at rejse til Italien sidst i august/i september, vejret er godt og man har fortsat varmen, men det bliver tidligt mørkt.

Tak for jeres hjælp endnu en gang med at arrangere rejsen til Italien.

Læs mere

Lars og rejsefælle fra Herning boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 17. til d. 20. maj 2009.

Turen gik fint byen var som forventet meget spændende . Hotellets placering var ideel, det er slidt men rimeligt rent, betjeningen ok. Vi var heldige at få et værelse med balkon -- det var rart hvis man kunne bestille det på forhånd. Der var faktisk også et køleskab der virkede nogenlunde! så - alt i alt fint til prisen !

Læs mere

Birgitte og familien fra Dyssegård boede på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 8. til d. 10. juli 2008.

Her havde vi to meget flotte værelser for samme pris som vi havde boet på et firmandsrum i Rom. Til gengæld var personalet i receptionen ikke specielt imødekommende og venlige, - var de mon ved at være trætte af turister? Det er bare noget rod, når man nu er ansat på et hotel. Beliggenheden er fin, og morgenmaden også ok. Firenze: Der var rigtig rigtig mange turister, men som altid smukt...

Læs mere

Peter og hans datter fra Charlottenlund boede på Esplanade Hotel & Residence i Viareggio fra d. 7. til d. 14. juli 2007, på Residence Villa Rosi i Lido di Capoliveri fra d. 14. til d. 20. juli 2007 og på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 20. til d. 21. juli 2007.

Det var en dejlig tur. Esplanade lå perfekt til promenaden og stranden, og der var en god service på hotellet. Vi var på halvpension og fik 3 retter hver aften, og det var nok meget godt vi skulle bo i lejlighed ugen efter for ellers tror jeg vi havde taget for mange kg på. Bortset fra den sidste aften var maden rigtig dejlig og flere lokale kom også og spiste på hotellet. Når man bor her er det vigtigt at være bevidst om, at der faktisk er strandstole og parasol med på betalingsstranden inkluderet i prisen. Og jeg tror faktisk også at man kan låne cykler, men der nåede vi ikke.

Turen gik videre til Elba, og der beregnede vi heldigvis god tid, for med italienernes "organisationssans" eller mangel på samme tog det tid, og det er vigtigt at bemærke sig, at har man booked og betalt www.aferry.com med færgen, så har man alligevel ikke gyldig billet og skal på billetkontoret for at få den rigtige (men de havde registreret, at vi havde betalt).

Vi var til gengæld lidt tidlig fremme på pension Rosi. Det opdagede vores værtinde, og hun kom straks, bød os velkommen og åbnede med det samme. En dejlig velkomst. I øvrigt et meget venligt værtspar. Lejligheden var udmærket og beliggenheden var god. Der er en dejlig have og smuk bevoksning. Den lokale strand er lidt overrendt af andre turister, men på Elba er der så mange muligheder, og nogle af dem udnyttede vi, ligesom vi var i de smukke byer Capoliveri og Porto Azurro.

En enkelt aften og nat i smukke Firenze i 37 grader - noget lummert. Hotellet, som jeg har fortrængt navnet på, bør In-italia ikke anbefale. Selvom beliggenheden er god, er det en forfærdelig service eller nærmest som at tale til en maskine, som i udseende minder meget om mr. Bean, og hans manglende empati ligner også. Taler ned til, afbryder en, når man er ved at sige eller spørge om noget. Når man påpeget at air-condition ikke virker, siger han det virker og forklarer, hvordan man indstiller det, og når man gør det han siger, virker det ikke. Påpeger man det, siger han, at det ikke fejler noget, men den nat i 37 grader med samme temperatur inde som ude, badet i sved og med kun 2 timers søvn, ville jeg næsten hellere have sovet i bilen. Under al kritik. Det havde 3 stjerner, men det er 2 for meget og i forhold til det første 3-stjernede vi boede på i Viareggio var der meget stor forskel.

Dog har vi valgt at huske den gode tid og også besøget i Firenze var spændende. Vi valgte naturligvis at spise ude i byen og kørte inden morgenmaden på hotellet var serveret.

Jeg sendte min datter hjem med flyet og kørte selv videre til Lavagne i Ligurien, som jeg på det varmeste kan anbefale og tage bådene og se Portofino, sct. Margurita og 5 Terre.

Læs mere
 
search map