Hotel i Firenze

Hotel Astro Mediceo

Eksempel på Deluxe-værelse Eksempel på Classic-værelse Eksempel på Classic-værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Astro Mediceo, hedder det lille hotel, som mest af alt minder om en privat villa. Det er en perfekt lille oase, som passer til dig, der ønsker at bo på et mindre sted væk fra masseturismen, men dog så tilpas centralt, at du let kan komme rundt til byens mange seværdigheder. Den historiske villa blev opført i 1800-tallet, og hed dengang Villa Ortigia. Det var først i 2015, at villaen åbnede sine døre for offentligheden og kunne byde velkommen til et hyggeligt overnatningssted med megen charme.

En skøn oase i en smuk kulturby

Hotel Astro Mediceo ligger blot et par kilometer fra Firenzes verdensberømte seværdigheder. Hotellet ligger ved Le Cure, og det tager ca. 20 minutter at spadsere til domkirken Santa Maria del Fiore, afhængig af hastigheden naturligvis. Området gør, at du kommer væk fra masseturismen, selv om du fortsat befinder dig i byens centrale del. Inden for kort afstand finder du alt hvad du behøver, bl.a. madbutikker, barer og restauranter. Men du behøver ikke at bevæge dig ret langt for at spise godt, for på selve hotellet finder du en restaurant med høj standard, som serverer lokale specialiteter. Hotellet har også en hyggelig lille have, hvor du kan nyde tilværelsen med din yndlingsdrink, eller sågar din morgenmad, når vejret tillader det.

Hvis du kommer i bil, kan det være godt at vide, at hotellet har en lille parkeringsplads, men der er kun 8 pladser. Et par hundrede meter fra Hotel Astro Mediceo er der lokale busser, som kører rundt i centrum. Der er også mulighed for at låne cykler på hotellet efter først til mølle-princippet. Personalet hjælper naturligvis også gerne med at bestille taxa o.a.

Læs mere om Hotel Astro Mediceo

Blot 15 værelser

Hotellets værelser ligger enten i selve villaen eller i et lille annex, og der er forskellige kategorier blandt andet, Classic, Superior og Deluxe. Værelserne er indrettet i forskellige stilarter, hvilket gælder både farver og møblering. Superior og Deluxe er holdt i moderne stil, og skiller sig derfor ud fra Classic, som er mere traditionelt indrettet. Alle har samme faciliteter som wi-fi, aircondition, el-keddel, minibar, telefon, TV, værdiboks og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Astro Mediceo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Astro Mediceo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Astro Mediceo som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Astro Mediceo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Astro Mediceo

Plastik morgenmad, men ellers et fint hotel. 20 min gang fra centrum, så man skal gide at gå en smule.

Læs mere
 
search map