Feriebolig i Firenze

Grande Teatro i Bobolis Have

 
Grande Teatro i Bobolis Have er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grande Teatro i Bobolis Have er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bobolis Have ligger i al sin skønhed gemt bag det monumentale Palazzo Pitti, få minutters gang fra Firenzes øvrige seværdigheder: Ponte Vecchio, Piazza della Signoria, Uffizzi'erne og domkirken. Den er blandt de flotteste italienske haver, man kender til og skjuler et stort antal botaniske arter såvel som flere kunstneriske mesterværker under træernes betryggende kroner; Et naturens museum en plain air.

I disse eventyrlige omgivelser har man opført det såkaldte Grande Teatro nel prato delle Colonne, hvor der er omkring 2100 siddepladser. Scenen ses uhindret fra alle pladser, men det er klart, at detaljerne er svære at se fra de pladser, der ligger allerbagerst.

Læs mere om Grande Teatro i Bobolis Have

NB: Aflyses forestillingen inden den er begyndt, refunderes billetprisen, såfremt man afleverer billetterne på festivalens billetkontor senest 7 dage efter den aflyste forestilling. Aflyses forestillingen efter den er begyndt, refunderes billetterne ikke. Forestillingen kan udskydes i op til 90 min. i tilfælde af regn eller andre meteorologiske forhold, der forhindrer den i at starte rettidigt.

Skjul teksten
 
 
search map