Hotel i Firenze

Grand Hotel Villa Cora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaen ligger i et af byens eksklusive kvarterer blot et par kilometer fra centrum og på den "modsatte side" af floden Arno. Den elegante villa har 45 værelser, som dels ligger i hovedbygningen dels i to tilstødende annex'er. Der er også en smuk have, pool, Spa samt bar og restaurant.

Her vil du føle dig priviligeret

Det er let at føle sig priviligeret i et miljø som dette, og her fornemmer du samtidig historiens vingesus. Den aristokratiske villa fra 1800-tallet blev opført af Baron Gustav Oppenheim som en gave til hans unge hustru, og den var kendt i Firenze som Villa Oppenheim. Der hører en parklignende have på ca. 900 m² til villaen, og her vokser der mere end 100 forskellige slags roser. Foruden det vidunderlige udendørs miljø, hvor du kan slappe af og nyde livet, er der også et dejligt poolområde med en opvarmet pool, komfortable solsenge og parasoller. Der er også en poolbar, hvor du kan bestille en kølig forfriskning.

Veltillavet mad i smukke omgivelser

Hotellets køkken tilbyder klassiske retter baseret på sæsonens udbud, og de lokale produkter "håndplukkes" af køkkenchefen Alessandro Liberatore. Foruden morgenmad og middag kan du også nyde din frokost på Villa Cora. Da restauranten er åben for gæster udefra, anbefaler vi, at du bestiller bord i god tid. I vinterhalvåret flyttes Le Bistrot til Moresca-salen, som er et af villaens mest charmerende værelser i orientalsk stil og med originale fresker af Antonio Caremmi. I sommerhalvåret befinder restauranten sig udendørs i vinterhaven tæt på poolen, og den er åben mellem april og oktober. Om sommeren er der også åbent på tagterrassen, hvor du kan hygge dig i de dejige sofaer med et glas champagne, mens du nyder usigten over byen og bjergene. Du kan også slå dig ned i cigar-værelset eller i baren - Le Bar Long. Der er med andre ord et stort udvalg af hyggelige opholdsmuligheder, så det er bare at vælge din egen favorit.

Læs mere om Grand Hotel Villa Cora

Tæt på Firenze

En anden stor fordel ved Villa Cora er beliggenheden og den korte afstand til Firenze. Villaen bliver det sted, som du kan "tage hjem til" efter en spændende dag med mange oplevelser, en oase, hvor du kan puste ud. Hvis du vil lade bilen stå, kan hotellet sørge for en shuttleservice eller give dig tips til, hvordan du lettest kommer til centrum. Du skal naturligvis også opleve den skønne natur rundt om Firenze, så tag endelig en tur ud på landet blandt vinmarker og olivenlunde. Vel "hjemme" igen, kan du bestille en skøn omgang massage eller en anden form for behandling i hotellets Spa. Der er hammam, sauna, caldarium og et motionsrum.

En påmindelse om fortiden

Der er 45 værelser og suiter på Villa Cora, og de 29 suiter ligger i selve villaen fordelt på flere etager. Hver enkelt suite har sin helt egen stil. Stueetagen kaldes for den noble, og byder på smukke fresker. 1. sal er dedikeret til den tidligere kejserinde Eugenia, som var Napoleon III's enke, og til roser, som var hendes yndlingsblomst. 2. sal har man valgt at dedikere til orienten. Villino Eugenia er et lille gæstehus, som har udsigt over Boboli-haverne. Her har du 14 forskellige værelser, som er udsmykket og møbleret eksklusivt i den såkaldte "bourgeoise-stil" fra det sene 1900-tal. Det er også her at Spa'en ligger. Der er endnu et hus, La Follie, som er et lille gæstehus i udkanten af parken som omgiver Villa Cora. Da det kun rummer to værelser, bliver det lidt mere privat.

Fantastiske værelser med høj komfort

Du kan som nævnt vælge mellem forskellige værelsestyper, som alle er indrettet med henblik på at skabe unikke miljøer. Du har enten en kingsize seng eller to enkeltsenge, og værelserne har aircondition, satellit TV, værdiboks, wi-fi, telefon og minibar med et godt udvalg af lokale produkter. I badeværelset, som er indrettet med marmor fra Carrara, har du bruser/badekar og produkter fra Annick Goutal. Alle værelser er forbundet med villaen via opvarmede og interne korridorer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Villa Cora

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map