Hotel i Firenze

Grand Hotel Cavour

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stor komfort i hjertet af byen

Grand Hotel Cavour er et vellykket eksempel på, hvordan gamle historiske funktioner med succes er blevet blandet med en moderne og nutidig stil.

Vi ved at hotellet officielt har været et palads i det 12. århundrede, vi blev næsten blæst bagover, da vi ankom til hotellet. Den udvendige facade er interessant og smuk, men da vi kom ind mistede vi pusten over det fantastisk smukke interiør. Receptionsområdet har en charmerende atmosfære med dejlige marmorgulve og der hænger de skønneste kunstværker. Der er stensøjler, buer, fresker og arkader og de er så velbevarede, at det næsten føles som at gå ind i et museum.

Hotellet tilbyder en perfekt beliggenhed for dem, der kan lide at være i centrum af Firenze, hvor hver seværdighed er inden for rækkevidde. Du finder Duomo’en og den berømte Piazza della Signora blot 200 meter fra hotellet. Ponte Vecchio og Galleria degli Uffizi er også blot nogle minutters gang derfra. I nærheden af hotellet kan du selvfølgelig nemt finde gode trattorias, barer og butikker.

Mere end komplet for et byhotel

Hotellets faciliteter er meget veludviklede for et by hotel. Den rigtige sande perle er skjult på taget. Her finder du en loungebar med den bedste udsigt over Firenze og du kan næsten røre Duomo fra terrassen. Dette er stedet, hvor du kan starte din dag med en latte macchiato eller afslutte dagen med en dejlig cocktail før du går ud i byen og finder en god restaurant. På hele hotellet kan du opleve en afslappet atmosfære, også på den amerikanske bar og restaurant som ligger nedenunder, er der kælet for at integrere den historiske ramme med noget mere nutidigt. Restauranten tilbyder dejlige retter, og baren i samme område har åbent indtil midnat.

Efter en dag med intensiv sightseeing, kan Grand Hotel Cavour tilbyde et lille wellness område, hvor du kan finde tyrkisk dampbad, et afslapningsrum og et fitnesscenter. Parkering af din bil på hotellet er også en mulighed, men være parat til at betale de over 40 Euro per dag, som det koster, alternativet er et P-hus længere ude af byen.

Læs mere om Grand Hotel Cavour

Stilfulde og veludstyrede værelser

I alt har hotellet 103 elegante værelser. Værelserne er bygget i forskellige stilarter, men alle blander moderne stil med den klassiske stil på en god måde. Hotellet tilbyder forskellige værelsestyper, alle værelserne har: gratis Wi-Fi-forbindelse, telefon, satellit tv, minibar, kaffe og te faciliteter, aircondition, værdiboks og en-suite badeværelse med badekar eller bruser.

Læs om værelserne på Grand Hotel Cavour

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map