Hotel i Firenze

Grand Hotel Baglioni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skønt Firenze har hundredevis af hoteller, så vil enhver florentiner nikke genkendende (og sandsynligvis anerkendende), når du nævner Grand Hotel Baglioni. Mange hoteller smykker sig med titlen "Grand Hotel" og endnu flere med fire stjerner, men det er sjældent, at disse to kvalitetsprædikater er så velfortjente, som tilfældet er for netop Grand Hotel Baglioni. Dette statelige hotel har i mere end 100 år huset berømtheder fra hele verden i de smagfulde værelser midt i Firenzes historiske centrum.

Her mødes de kendte og kongelige

Hotellet er kendt som et af byens førende. Den statelige bygning blev opført i 1800-tallet som bolig for fyrsterne Carrega Bertolini. De må have haft behov for god plads, for da deres palads blev ombygget til hotel i 1903, blev der plads til ikke mindre end 193 smagfuldt indrettede værelser, ni konferencesale, store opholdsstuer, bar, restaurant, tagterrasse og meget mere. Gennem årene har hotellet haft besøg af bl.a. Rudolph Valentino, Orson Welles, Giacomo Puccini, Italiens kong Umberto II, Benito Mussolini men også nutidens amerikanske filmstjerner ynder at benytte hotellet, så du skal ikke blive forbavset, hvis du møder George Clooney i baren. Hotellet har ingen garage, men de har en aftale med et nærliggende parkeringshus, som både afhenter og bringer bilen for de kunder, der ikke afskrækkes af at skulle betale for denne service.

Læs mere om Grand Hotel Baglioni

360 graders panoramaudsigt

Det er en æstetisk fornøjelse at gå rundt i det store hotel og betragte alle de smagfulde detaljer for at slutte på tagterrassen, hvor du kan nyde din morgenmad (eller et af dagens andre måltider) i hotellets restaurant B-Roof, hvorfra udsigten over byen i sandhed er enestående. Det er ingen overdrivelse, når vi siger, at du fra de store panoramavinduer og terrassen har et 360 graders vue over den smukke by, inkl. Brunelleschis berømte kuppel på domkirken i Firenze. Grand Hotel Baglioni kan varmt anbefales til alle, som gerne vil betale lidt mere for upåklagelige rammer omkring et ophold i Firenze.

Smagfuldt indrettede værelser

Værelserne er ligeså smagfuldt indrettede som resten af hotellet, og de råder som en selvfølge over eget badeværelse med bruser, ofte kombineret med badekar og hårtørrer, aircondition, minibar, satellit TV, wi-fi og værdiboks. Der er i alt otte handicapvenlige værelser, som ligger på 2. eller 3. sal.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Cavour

Firenze, Toscana

Hotel Cellai

Firenze, Toscana

Kraft Hotel

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Villa Panzalla

San Polo in Chianti

Santa Maria

Campagnatico

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map