Hotel i Firenze

Gourmet B&B Villa Landucci

<p>i</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den smukke villa, der ligger i to etager, er på ca. 280 m². Her er en tilhørende have på ca. 100 m² samt privat parkering. Man kan sige, at villaen er som en lille oase midt i det livlige Firenze.

Apotekerens hus

Villa Landucci blev bygget i 1930 og ligger på en gade, der er opkaldt efter en florentinsk apoteker, Luca Landucci. Landucci levede mellem år 1450 og 1516, herfra kommer villaens navn, Landucci. Dette Bed & Breakfast adskiller sig fra et klassisk hotel, da villaen kun tilbyder fem værelser. I disse hyggelige og familiære rammer kan du koble af efter en oplevelsesrig dag. Én aften om ugen organiserer værtsparret en BBQ i haven med friske grøntsager af egen produktion. Hvilken dag vides ikke i forvejen, da det afhænger af antallet af deltagere, da de skal have mindst seks tilmeldte. Så hvis du vil deltage, skal du give besked allerede ved ankomst. Det koster € 30 pr. person.

Læs mere om Gourmet B&B Villa Landucci

Kort til centrum

Villaen ligger kun et par kilometer fra Piazza di Santa Croce, og der er ca. 2,4 km til Piazza della Signoria. Dette betyder, at du befinder dig ca. 30-40 minutters gang fra nogle af Firenzes største seværdigheder. Hvis du kommer med bil, er det godt at vide, at Villa Landucci tilbyder gratis parkering i gården (alt efter tilgængelighed). Da villaen ligger på en mindre gade, kan man også finde parkeringspladser, hvor du kan lade bilen stå og enten komme frem til fods eller med bus. At parkere i Firenze kan nemlig være en både dyr og besværlig affære.

Oplev det skønne Firenze

Firenze er en vidunderlig by, som man aldrig bliver færdig med at udforske, for her er så meget at se og opleve. Når du har besøgt alle de "klassiske" udflugtsmål, katedralen, eller byens museer og har brug for noget inspiration, skal du blot forhøre dig i receptionen. De kan nemlig hjælpe dig med forskellige ting såsom cykeludlejning, børnepasning, bestille tid til massage eller træningscenteret eller give tips til, hvor man finder de gode italienske spisesteder, som er Villa Landuccis helt store passion. Når du er hjemme igen efter alle de spændende eventyr, kan du slå dig ned i husets eget bibliotek, tage en god bog ned fra hylden og nyde en kop kaffe til.

Ambasciatore Gusto

Således kalder de sig selv, hvilket betyder "Smags-ambassadørene". Og det er nemlig lige dét, du kan opleve her på Villa Landucci: lækker mad og gode vine, præcis som vi gerne vil have det, når vi befinder os i Toscana. Derudover kan du tage med husværten, Matteo, på vandretur, eller du kan melde dig til et madlavningskursus, hvor du kan lære at lave traditionel pasta. Du kan også tage med på en organiseret vintur ledsaget af en sommelier, med vinsmagning og frokost inkluderet. Eller du kan tage på en gourmetrundtur i Firenze med fem stop. Det lyder helt sikkert interressant, og holdet bag er Matteo, Debora og Arnel. Også her er det vigtigt, at du siger til i god tid, så de kan forberede det hele. Betalingen for disse aktiviteter arrangeres lokalt.

Værelser med sjæl

Villaen har som sagt kun fem værelser, og de er alle rumlige og har enten balkon eller terrasse ud mod haven. Indretningen er "old fashion", hvilket harmonerer godt med, at huset er fra 1930'erne, og at der ikke er to værelser, der er ens. Alle værelserne har aircondition, minibar, Wi-Fi, TV samt badeværelse med bruser/badekar.

Læs om værelserne på Gourmet B&B Villa Landucci

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map